reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

No ja dzisiaj byłam na zakupach dla maleństwa
I kupiłam
-2 smoczki z canpola
- szczoteczke do włosów
- wanienke
- kocyk
-chusteczki w czteropaku
- paczke pampersów 1
- proszek lovela
-pieluchy flanelowe i tetrowe
- termometr do wody
i wydałam prawie 300zł
A reszta niestety po 10 bo kasy brak

reklama
a ja zakupiłam dzisiaj kocyk okrycie bawełnianie w 5-10-15, agatha chyba takie polecała:-) fajpwy jest i nawet z domieszką czerwonego koloru, więc bombowo:-)

kama będziesz mi potrzebna :-)
U mnie w Nieporęcie jest sklep z chemią niemiecką. Dziś zakupiłam chusteczki nawilżające "bambini" i mydło "Ma Petite" dla niemowląt czy to dobre kosmetyki dla niemowląt? czy ewentualnie mogę sobie zamówić jeszcze kosmetyki z tej firmy?

Ewcik i Emih, ja kupowałam u użytkownika babyboom1, wszystko ok, dzisiaj przyszła przesyłka.

Ewelad, tak jak kupowałam właśnie w 5-10-15 takie okrycia bawełniane i też jestem z nich b. zadowolona:-)

agatka_natalia szczerze to ja nie znam za bardzo tych firm,wiec niebardzo pomoge:sorry:moze zapytaj jeszcze Cynamonke.
polecam kosmetyki z hippa i bübchen,sa bardzo dobre:tak:i rossmann ma tez teraz bardzo fajna linie kosmetykow dla niemowlat baby dream.

tweenie nie mają. Pierwszy raz widziałam tam kosmetyki dla dzieci. Ale zapytam się dziś u innego faceta, on przyjeżdża w każdy piątek do Nieporętu i rozstawia swoje stoisko. On tej chemii ma dużo więcej.
Ja już całkowicie przeszłam na chemie niemiecką, mają dużo lepsze kosmetyki i detergenty i o dziwo sporo taniej.

Agatka- natalia Bobini uzywalam, niezle, choc nie z najwyzszej polki. Penaten, Bubchen i faktycznie te z Rossmana Baby Dream sa fajne. Tej drugiej firmy, ktora wymieniasz nie znam. Polecam jeszcze z niemieckich kosmetykow firme Weleda.

reklama
Do góry