reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

no ma się to oko :-) he he, w osiedlowym ciuchlandzie u mnie zakupiłam te cuda :-D
najbardziej jestem zadowolona z ogrodniczek - były nowe z metką :-p babka się chyba pomyliła i wrzuciła na wagę- zapominając wycenić :-p ja bym za nie żądała co najmniej 15 zeta :-p he he.

Ahhh chciałam sobie kupić Avent NIPLETTE bo cierpię niestety na wklęsłe brodawki, jednak właśnie wyczytałam że niestety nie można go używać w trzecim trymestrze:( A więc jestem w "dupie"... Pewnie skończy się na tym że mała będzie na butelce:(

A wiesz co ja ostatnio wyczytałam? że dzidziuś potrafi wyssać brodawkę:-D hmm ja miałam ten problem do zakończenia 2 trym. a teraz nagle mi "wylajzła" :-p i dobzie.
obym tylko pokarmu miała bo pragnę karmić co najmniej pół roczku...

reklama
A wiesz co ja ostatnio wyczytałam? że dzidziuś potrafi wyssać brodawkę:-D hmm ja miałam ten problem do zakończenia 2 trym. a teraz nagle mi "wylajzła" :-p i dobzie.
obym tylko pokarmu miała bo pragnę karmić co najmniej pół roczku...

Też o tym czytałam:) Jednak wiesz jak to jest, ja się po prostu boję bo jeżeli będę miała pokarm to chciałabym karmić naturalnie, a nie bawić się w chemiowanie maluszka:-(
U mnie są takie jak były:-( Tylko po kąpieli troszeczkę wychodzą ale potem zaraz znowu się chowają:-(

agata_natalia - mam taki sam laktator medeli ciekawa jestem jak sie sprawdzi
Butterfly - ubranka piekne ja juz mam traume na roz bo dostalam duzo ubranek dla malej w rozu i jak sie okazalo sam roz mam w domu ale jednak to piekny kolor dla dziewczynki :)

dziewczyny , jaki obwód głowy jest u niemowlaków ?? Jezuu, amnezję normalnie mam i za diabła sobie nie mogę uzmysłowić jaki rozmiar czapeczki letniej powinnam kupić :szok:

moje zakupowe szaleństwo za kwotę.... 4 zł !! :-D :tak:

Ciuszki prześliczne !! I ta cena za nie powalająca, masz oko :tak:

M wydzwania do mnie od godziny, że ma kolegę z miejscowości tego Sprzedającego i uparł się na taką różową wanienkę dla swojej córeczki
WANNA wanienka Z ODPŁYWEM z termometrem DISNEY (1047057654) - Aukcje internetowe Allegro

Mystique ja nie mam pojęcia, powiem szczerze, że kupiłam w Tesco żółtą czapusię dla noworodków i było tylko napisane "one size", niewiele myśląc wzięłam

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry