reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

no i mam dylemat i nie wiem na co się zdecydować :zawstydzona/y:
http://allegro.pl/bright-starts-leza...267495547.html (znalazłam używane za 175zł), to http://allegro.pl/mw-fp-mala-hustawk...268016274.html (używane 230zł) czy po prostu leżaczek z wibracjami.. ta hybrdyda mnie kusi, to może być podobne do jazdy samochdem a to mój syn uwielbia :-)

mamuśka, ani jednego, ani drugiego bym nie kupiła - oba do 9 kg, a mój Radko już ciągnie 7130g :) Na dwa miesiące nie wydałabym 320 zł :)

reklama
Kropa mam pytanko jak się sprawdza to krzesełko Chicco Polly z funkcją leżaczka?
Bo zastanawiam się nad tym krzesełkiem ,bo Julka już je słoiczki i by było jak znalazł :)

Kropa mam pytanko jak się sprawdza to krzesełko Chicco Polly z funkcją leżaczka?
Bo zastanawiam się nad tym krzesełkiem ,bo Julka już je słoiczki i by było jak znalazł :)

Madzik, dla nas super :) Radek lubi w nim leżeć, fajny jest pałąk z krówką, na który można też przyczepić inne zabawki (my mamy takiego dużego ślimaka np.). Rzeczywiście jest solidnie wykonane, ma wiele opcji regulacji i generalnie ok. Radkowi jeszcze zupek nie podajemy, ale lubi na tym krzesełku pić wodę i mleczko :)

Dorzucam jeszcze fotkę Radzia w krzesełku:
IMG127.jpg

Ostatnia edycja:

dopiero przeczytalam..Julciajuz je sloiczki:O wow jestem pod wrazeniem!!! ..moj zna tylko cyca...

z zakupow - kupilam mu ostatniuoi kilka czapek
sobie musze - kozaki:p

Kupiłam krzesełko do karmienia, z racji tego, że Barcik coś tam wcina, więc i mnie będzie łatwiej... A to ma regulowane oparcie...:-)

Kupiłam kolor green, zobaczymy jak przyjdzie czy fajne...:tak:
Krzesełko - Stolik ARTI BETTY PIESEK 7 KOLORÓW (1264460956) - Aukcje internetowe Allegro

najladniejszy jest green!
ka mam krzeselko drewniane z serii kubus puchatek- po Klaudii- maz je odrestaurowal..i pomalowal na czerwono...pomarancz..przebija drewno- uwazam, ze wyglada lepiej nizx przed!

Dziewczyny mam pytanko: czy używałyście/używacie leżaczków do kąpieli? jeśli tak, to jakich? Lila nie mieści się już w wanience-mamy tę mniejszą-, więc dumam, czy kupić większą, czy przeniesć się do wanny z taki leżaczkiem-większa wanienka to zaden wydatek, ale nie ukrywam, że ze względu na mijesce fajnie byłoby pozbyć się wanienki i stojaka pod nią? a moze jest jakiś inny wynalazek, o którym nie wiem:-)

reklama
ewlad - nie mam pojęcia. My po prostu zamieniliśmy tę ileowkską, małą wanienkę na zwykłą. Ale czekaj ostatnio czytałam gdzieś o skłądanych wanienkach, jak nie masz miejsca. Tylko ie wiem jakiej one są wielkości. I chyba drogie były...:baffled:

Do góry