reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
my również mamy chustę i według mnie to rewelacyjna rzecz!:-) Mały uwielbia zwiedzać w niej świat a także spać-gdzie w życiu nie zasnąłby mi na rękach:tak: ja też czytałam o nosidełkach wiele niefajnych rzeczy..brejka wejdź sobie na chustoforum, tam z pewnością kupisz jakąś tanią używaną chustę:tak: mym mamy nową z lennylamb

ja mam nosidełko babybjorn-jestem zadowolona i Lila też-zasypia, albo ogląda:-) ja też czytałam o nosidełkach straszne historie, więc kupiłam używane renomowanej firmy

ja mam i jedno i drugie. Nosidełko mam przystosowane dla niemowlaczków, fajnie trzyma kręgosłup i główkę. Jest przewiewne. Małej jest obojętne w czym siedzi, byle wysoko :-D. Wada chusty jest taka, że można się fajnie upocić. Ja w domu muszę się rozebrać do cycnika, bo inaczej jestem cała mokra. Czasem i to nie pomaga... A żeby był pożądany efekt, chustę trzeba mocno ściągnąć.

Własnie też kupiłam takie dla niemowlaków ale jeszcze czekam aż dojdzie :) Na razie z chustą zaczekam aż zobaczę te nosidełko ale pewnie chustę zakupię. A mam jeszcze pytanko jak w zime radzicie sobie z chusta? na kurtkę i dzidzia w kombinezonie czy macie takie wielkie kurtki dla obojga ? Właśnie się jeszcze zastanawiam czy czekać z zakupem do wiosny.

ja na allegro popoluję, ale chce taki, żeby można z niego było zrobić śpiworek.

Póki co, dotarł ten konik z fp, fajna zabawka. Zamierzam go Małej tylko do spania dawać, ciekawe, czy przejdzie ten patent

reklama
tweenie ja tak z tą naszą grajaca przytulanką robię- chyba powoli zaczyna kojarzyć Lila, że grający pluszak= czas spania:-)

Do góry