reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

za pozno :-) wlasnie nalozylam :-) ale przynajmniej widze sens tych drobinek i tego ze ma brazowy kolor-od razu widac w ktorym miejscu nierowno nalozylam. i od razu poprawka :tak::tak: pachnie cudnie ale moment tylko-z pod spodu przeswituje typowy samoopalaczowy smrodek:dry:

reklama
ja tez czekam na opinie samoopalacza :tak:
kurde tez kupilam sobie przed swietami i jakos nie smaruje sie ..moze na wiosne ;-)

Ja całkiem niedawno też użyłam samoopalacza bo jak to nawet M dzisiaj sam określił "jestem prześwitująca":eek:
Nie był to jakiś super ekstra ultra drogi i wypasiony samoopalacz :-p Firmy 'Sopot' także raczej powszechnie znana,niedroga firma ale ja jestem zadowolona.Ładnie mnie 'opalił' i brak żadnych śladów,plam jak schodził.Także mogę go śmiało polecić:-)

ciekawe co tam u mnie wyjdzie. mam nadzieje ze bedzie lepiej niz po tych kremach stoponiowo opalajacych, bo one mi nie podeszly absolutnie. najgorzej wspominam johnsona "holiday skin" pomijam nawet nieciekawy efekt ale ten smrod.... matko kochana, jak sobie to przypomne, to od razu mam cofki...:no: ide obejrzec czy cos juz widac. a jak czesto sie tego samoopalacza uzywa?tam jast napisane, ze stosowac az uzyska sie pozadany efekt. a potem? co ile?

Mój pierwszy zakup dla Maluszka więc oczywiście musze się pochwalić:-)
imgp4247x.jpg

evimgp4247xj

bomba zakup Asienko!...i powiem Wam z doswiadczenia- ze bodziaki sa niezastapione i nigdy ich za duzo:tak:...zarowno na krotki jak i dlugi rekaw..:tak::tak:

co do samoopalacza...ja mam jeszcze egipska opalenizne...ale jak zejdzie to mam w zapasach dove,,,tylko, czy w ciazy mozna uzywac?

Louise, ja używam tak co 3-4 dni, ale tego SORAYA co mówiłam i tylko jedną warstwę. Lubię być tylko "muśnięta" bo jak jest większa różnica dziwnie wyglądają dłonie przyłożone do twarzy, a niestety na dłonie nakładac samoopalacza nie umiem... zawsze jakieś zacieki mi zostają albo żółte palce :eek:

emih dzieki za rade :-):tak: tak wlasnie zamierzam robic. po 1 posmarowaniu juz by w zasadzie moglo byc ale mysle ze to po prostu w porownaniu do mojej bialej jak snieg twarzy tak wygladalo. posmaruje jeszcze raz a potem za 3 dni dopiero :tak: a tak poza tym to fajny ten loreal. szkoda ze nie bylo soray'i ale w ogole szok ze taki maly wybor-zaden wybor :szok: czy juz nikt nie uzywa samoopalaczy?

rusalka a' propos tego czy mozna uzaywac w ciazy samoopalacza, to znalazlam pare artykulow. wklejam przykladowy:

[ame="http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=49544"]Samoopalacz w ciąży, czy można ?? - Forum Wizaz.pl[/ame]

reklama
Do góry