kropa -tak jest jesli ten przod maja starsza wersje czyli drewno(takie byly do niedawna i w sumie dalej sa.rzeczywiscie dzieci potrafia wstac.choc absolutnie w zadnym domu szelek nie widzialam a tu to krzeselko ma wiekszosc ludzi.strasze dzieci to nawet dobrze ze potrafia sie wygrzebac same ale mowie juz o takich 2 letnich).teraz jest nowsza z plastiku(
Tripp Trapp incl. Babyset | Kinderstoelen | Baby-Dump) i podobno nie mozna sie z tego wygramolic.raczej nie ma szans tak jest wyprofilowane,wierz mi!zreszta sama jak wkladalam mala (wtedy jak cyknelam zdjecie) to bylo ciezko.poza tym bratowa ma i mowi ze nie ma szans.szelki tez zreszta mamy i zobaczymy czy sie przydadza.poza tym nie pamietam czy w starszych wersjach jest takie cos na dole wlasnie zabezpieczajace przed upadaniem krzeselka.
no i powtarzam.dziecka w krzeselku nie powinno zostawiac sie tak czy tak samego.a nawet jesli to wiem ze przez te krotka chwile na pewno nie wstanie tak raz dwa,przynajmniej z tego ktore ja mam.wiem bo wykarmilam na nim wieele dzieci