reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

czesc dziewczyny:-)Perla gdzie zamawiasz te rzeczy?pytam, bo sama wpadlam juz w szal zakupow, musze sie narazie mocno powstrzymywac, bo duzo kasy juz wydalam, ale wiekszosc "duzych" rzeczy juz mam w domu;-) pochwale Wam sie jaki fotelik ostatnio kupilismy
ifo7li.jpg

tym razem skusilam sie na wozek typu "Quinny Zapp" i potrzebny do tego fotelik Maxi Cosy, ale jestem bardzo zadowolona:-)

reklama
to ja też się pochwalę swoimi łupami :tak: jest tego trochę, ale nie wiem jeszcze, czy to chłopiec, czy dziewczynka :-D

Załączniki

• SDC10672.jpg
    SDC10672.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 97
  • SDC10673.jpg
    SDC10673.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 85
  • SDC10674.jpg
    SDC10674.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 80
  • SDC10676.jpg
    SDC10676.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 73
  • SDC10677.jpg
    SDC10677.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 71
perla fajniusie. a te buciczki....:-) super!!!!mega slodkie
iwusia fotelik to juz powazniejszy zakup. fajnie ze masz z glowy...
tweenie imponujaca kolekcja :szok::szok::szok::-)

na angielskim ebay'u (cos jak allegro w PL tylko ceny lepsze ;-))
ja jeszcze w szal nie wpadlam, ale jak poznam plec to dam czadu!

na angielskim ebay'u (cos jak allegro w PL tylko ceny lepsze ;-))
ja jeszcze w szal nie wpadlam, ale jak poznam plec to dam czadu!

i ja!
dzis bylam na takim bazarku...i widzialam mnostwo pieknych ciuszkow...szukalam cos unisex...ale nie wypatrzylam..ale jak tylko poznam plec...i woece z PL po 7 marca...nie ma ze nie ma...:-D

iwusia my tez (właściwie jabo M się nie zna:-)) planuję kupić ten fotelik albo cabrio:tak:

tweenie ale poszalałaś:-Dco to będzie jak poznasz płeć:-D:-D

perla słodkości:tak:kurcze ja to moje dziecko chyba schrupie:-D

kobitki, musicie przyznać, że zakupy dl naszych Maleństw sprawiają mega mega radość i przyejmność:-) jak się widzi w sklepach te cudne ubranka, to ciężko się powstrzymać, żeby nie kupić..

reklama
A to moje pierwsze łupy:-)
Najlepsze że teraz mnie na róż wzieło bo przy Emi choć wiedzialam że to wymarzona córa jakoś nie ciągnęło mnie do różu:tak:

Załączniki

• 000_0045.jpg
    000_0045.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 63
  • 000_0046.jpg
    000_0046.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 61
  • 000_0047.jpg
    000_0047.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 66
Do góry