reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

Ewcik ja w sumie też niewiem jakie kupowac rozmiary,ale chłopcy rodzą się więksi a teraz koledze urodził się syn -58cm, mam 2 body 56, a reszta 58, 62, nie mniejsze

ja też właśnie nie wiem, większość mam w sumie 62, tylko kilka z krótkim rękawem 56, pajacyków praktycznie nie mam jeszcze-tylko jeden, w ogóle, to póki co same bodziaki mam:sorry: trzeba się wziąć powoli za kupowanie czego innego, ale to dopiero, jak 2 marca moja gin na 100% potwierdzi, że to chłopaczek:-) a co do rozmiarów, to 58 jeszcze nigdzie nie widziałam:eek:

reklama
Dziewczyny ja sobie bardzo chwalę ubranka z Pepco, mam z stamtąd sporo bodziaków po Piotrusiu i kolejne maleństwo też będzie w nich śmigać a i skarpetki jak dla mnie najlepsze są z Pepco, Piotrusiowi tylko tam kupuje, nie rozciągają się, gumka nie gniecie...po prostu super. Więc przy najbliższej okazji też tam wstąpię i zakupie coś dla synka i dla maluszka.

Czesc dziewczyny, na poczatku chcialam wam wszystkim pogratulowac maluszkow ktore nosicie :tak::-). Nie wiem czy sa tu mamy z Irlandii( ja jestem konkretnie z Dublina) , ale jesli tak to moze ktoras jeszcze nie posiada przewijaka i wanienki oraz mam do sprzedania wozek Coneco z gondola- kolor zielony
oto zdjęcia i ceny, o kontakt proszę na priva lub gg 15513591
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...-sprzedam-zamienie-szukam-15002/index116.html

Mruczka aneta ja zazdroszcze że potraficie takie okazje ustrzelić:tak: ja jakoś nie umiem:eek:

Mruczka aneta ja zazdroszcze że potraficie takie okazje ustrzelić:tak: ja jakoś nie umiem:eek:
ja też nie umię,tak weszłam tylko poogladać ciuszki i patrze co to są "zestawy"?
weszłam na pierwszy lepszy, patrze a tam kilka minut do konca i taka mała cena za tyle nawet fajnych rzeczy, wołam szybko M jak się robi licytacje bo nigdy nie robiłam i tak ni z gruszki ni z pietruszki wrzuciałam kwote, poczekałam, ktoś tam próbował przebić ale za mało dał no i wygrałam,aż sie zdenerwowałam z wrażenia:-D
Jak obliczyłam to razem z przesyłką to wyszło mi 2,30zł za jedna rzecz, więc sie chyba opłaca mimo iz to urzywane rzeczy,ale wyglądają nieźle :-)

reklama
Do góry