reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

Emih przesłodkie rampersy:-D
A ja się pochwale moimi, biały i zielony jeszcze po Piotrusiu a dwa pozostałe z lumpka po 1zł za sztukę:-D redlice 002..jpg

reklama
Ania- super słodkie i super okazyjne! Ja niestety moją córę starszą na zimę rodziłam, więc nie mam po niej...

Atabe- ja tez mam56, choć wydają mi się troszkę większe, ale dłużej potzebne nie będą jak na 2 miechy więc chyba większych już nie trzeba- później we wrzesniu to bodziaki plus półśpiochy, spodenki albio śpiochy raczej- bo na rampersiki za zimno może być...

Przeslodkie ciuszki dziewczyny!!
Ja kocham rampersy !!!wydaja mi sie na lato najbardziej komfotrowe dla maluszka :)
tez juz mam kilka rampersow i napewno dokupie bo na upal w sam raz:)

cudne te rampersiki:-)

ja wróciłam z miasta- tym razem zakupiłam coś dla siebie-podkład Perfect Stay i róż do policzków:-) aż mi się humorek poprawił:-D

Atabe- popieram Dzamenę- dla mnie to na uniseks wygląda i też bym je kupiła dla córy.

reklama
wg. mnie też te rampersiki są uniwersalne:-)

a co do kosmetyków, to zdecydowałam się na Bubchen-napisałam do mojej szwagierki która mieszka w Niemczech, może tam taniej są te kosmetyki

Do góry