reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

witam serdecznie :) przepraszam że się wam tu wcinam. Mam do sprzedania wózek głęboko spacerowy firmy CONECO TOLEDO 380zł jesli ktoras bylaby zainteresowana tu jest moja aukcja z allegro NAJTANIEJ CONECO TOLEDO + folia gratis (941384578) - Aukcje internetowe Allegro i opis wózka. Mozna obejrzeć :)Jest zadbany ma tylko lekko peknieta gąbke na uchwycie raczki pokazane na zdjeciach na aukcji. z gondoli korzystałam 5 mcy spacerówka zaliczyła 3 spacerki. Chcę go sprzedać ponieważ nie mam miejsca na trzymanie gondoli a szkoda mi wyrzucać i kupiłam samą spacerówkę. jeśli któraś z was jest zainteresowana można pisać na priv. Pozdrawiam serdecznie i życzę zdrówka dla was i waszych pociech :)

reklama
mammi , aneta_h śliczne ciuszki:tak:
mammi widzę ża kupiłaś ten komplecik różowy co my z atabe mamy w fiolecie;-)

aneta ja tak cichaczem przed M będę znosić do domu:-)

jedyneczka ja tez cichaczem przed M duzo kupuje bo on twierdz,ze mam juz tego multum i po co mi jeszcze hahaaah.Jakie multum,jak to tylko kilka cuszkow hehe:))

mammi, aneta_h śliczne te ciuszki!!:-)
Ja jeszcze nic praktycznie nie mam bo mój M cały czas mi mówi, że jeszcze za wcześnie!
Kupiłam 1 kurteczkę z lupka bo była tak śliczna, że nie mogłam się oprzeć ale to jest kurteczka na pół roczku.
Napiszcie mi dziewczyny w jakim rozmiarze kupujecie ciuszki dla noworodka 54 czy 62??

Hej:) ja kupuje ciuszki dla noworodka w rozmiarach i 56 i 62 bo dzidzia predko rosnie. Mam tez ze 3 body w rozmiarze 50.:) gdyby niunia nie chciala byc zbyt duża dzidzia to bedzie miala chocby te trzy ciuszki w sam raz na siebie- moja kolezanka urodzila synka 51cm i ubranka 56 poki co wiszą na nim:) Ale dzieciaczki predko rosną po porodzie. Do trzech miesięcy juz wyrosnie:) mam tez kilka rzeczy najpotrzebniejszych na pol roczku zeby potem nie biegać i nie szukac:) :D

sliczne te ubranka!!!kurcze zebym ja juz wiedziala co pod serduszkiem nosze a tak ach...

mysmy wczoraj zakupili:

na poczatek zamiast lozeczka: Roba 4 in 1 Beistellbett, Stubenwagen, Wiege und Bank bei eBay.de: Betten (endet 28.02.10 20:07:27 MEZ)

Quinny Speedy+Dreami+Maxi Cosi bei eBay.de: Kinderwagen Kombis (endet 28.02.10 20:08:43 MEZ)

i zastanawiam sie jeszcze nad tym:

BabyBjörn Baby Sitter Wippe Balance m. Rechnung w. NEU bei eBay.de: Wippen Schaukeln (endet 02.03.10 10:23:57 MEZ)

i cala torbe ubran z tym ze kolorki uniwersalne,jakas fotke cykne pozniej i dodam:)

ja też byłam w realu i też trochę pokupowałam:-) też tego pajacyka ze snoopim, kilka par skarpetek, chusteczki z pampersa, bo fajna promocja, rajtuzki, pieluchy tetrowe, smoczki itd.. a wczoraj w reserved bluzeczkę, dwie pary spodni, a w H&M 2 czapeczki z napisami- I love mummy i I love daddy:-)

Hej dziewczyny :)
Kurczę, przez te zmiany na forum nie mogłam się zalogować (wyłączyli mi logowanie przez Facebooka, potem mi podesłali jakieś hasło, ale nie mogłam aktywować profilu... no porażka).
Pytałyście o firmę tuffi - nie znam jej, zobaczyłam tylko w jakiejś dzieciowej gazetce ranking podgrzewaczy i tuffi miał dobre oceny i przystępną cenę :) Koleżanka miała Aventa (co prawda jakiś starszy model, bo to 4 lata temu było), ale zachwycona nie była :/
A futerał styropianowy na butelkę mam razem z torbą :)

moje wczorajsze lupy,wszystko prawie jeszcze z metkami i uwaga wydalam 25€ czyli jakies 100 zl

zv4lex.jpg

11v7ech.jpg

16lk4xt.jpg

reklama
Do góry