reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

kropa501 to ten sam gość co i ja kupowałam heh chyba jest najpopularniejszy:)

a co do laktatorów to już była dyskusja i niestety nie da sie powiedziec który jest lepszy (elektryczny czy ręczny) bo to zależy od kobiety. dla jednych lepiej jest takim a dla innych takim. ja sie napalałam na elektryczny ale po pierwsze nie wiem jak długo będe karmic (ostatnio tylko miesiąc) a one sa za drogie żeby na miesiąc tyle kasy wywalić, po drugie moje sutki już teraz nie nadają się do użytku wiec poźniej będzie tylko gorzej i bałam się że elektryczny za bardzo mi je wymęczy. nie wiem czy słusznie rozumowałam ale kupiłam w końcu ręczny aventu.
najbardziej polecane są właśnie avent, tommee tippee, medela tez jest popularna i podobno niezła.

reklama
Emih,

ja chcę zakupić rogala do karmienia, teraz do leżenie wystarczy mi poduszka. Z tego co pamiętam to brakowało mi czegoś takiego na pierwsze miesiące karmienia, podkładałam sobie jakieś zwykłe poduszki, ale nie było to za wygodne.

JA planuję zakupić taką poduchę:

Fasolka Motherhood - kup poduszkę do karmienia | Motherhood.pl ale jakoś wszystko na razie odkładam na ostatnią chwilę. Chyba uległam sugestion M: wszystko hurtowo zakupimy w maju.

Aisim ja kupowałam u tego gościa i jestem zadowolona, choć co do cen to nie wiem czy ma tanio czy nie al ma duzo produktów a mi zależalo żeby jak najwięcej kupić u jednego
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Kochana znalazlam nawet ciekawa stronke, moze ci sie przyda. Mozna zakupy zamowic przez neta i wysylaja za granice. Wysylka do 30 kg kosztuje 150 zl. To jeszcze nie taka masakra.

DODOMKU internetowy sklep spożywczy. Zakupy spożywcze przez internet, z dostawą do domu, biura, firmy.

mam taką poduchę do karmienia, tylko większą, bo po znajomych bliźniakach. Super sprawa, póki co sprawdziłam ją jako pomoc do spania i jest super, można ją sobie na wiele sposobów podłożyć, a steropian się fajnie dopasowuje do ciała

tez mam taka poduche - rogala. ale jeszze jej nie sprawdzalam
Ninia fajna ta stronka ale niestety Norge nie jest w Unii i nie wysyłają do nas:( no ale sobie kraj wymyśliłam do emigracji ehhh

też na nią poluję, ale ja to używaną kupię, bo nowa za droga dla mnie. Ale super sprawa ta huśtawka i na długo wystarcza :)

reklama
Do góry