reklama
atabe
Fanka BB :)
dziewczyny zakupiłam na allegro taką koszulke- wlaśnie do mnie dotarla i jest bardzo fajne- także poplecam!
Koszula nocna Ciazowa i do Karmienia VIENETTA (XL (959068679) - Aukcje internetowe Allegro
Koszula nocna Ciazowa i do Karmienia VIENETTA (XL (959068679) - Aukcje internetowe Allegro
Butterfly88
Zakochana w Gwiazdeczce:)
Koszula nocna do karmienia -MUZZY *M*_NOWOSC (932855138) - Aukcje internetowe Allegro
A ja kupiłam tą... raczej odradzam... przy dużych piersiach zbytnio się rozciąga dekolt i jest sztywna dosyć, a pomyślcie sobie jeszcze że miałybyście w takiej karmić.. wyglądała by jak worek po pierwszej nocy... nie do karmienia!
Zaś zakup atabe wydaje mi się bardziej trafny :-)
A ja kupiłam tą... raczej odradzam... przy dużych piersiach zbytnio się rozciąga dekolt i jest sztywna dosyć, a pomyślcie sobie jeszcze że miałybyście w takiej karmić.. wyglądała by jak worek po pierwszej nocy... nie do karmienia!
Zaś zakup atabe wydaje mi się bardziej trafny :-)
jedyneczka
Fan(ka)
madzik sama nie wiem którą bym wybrała, wszystkie fajne
Ja nie mam miejsca na chuśtawkę,
no chyba że mała okarze się strasznie wymagająca to wywale np. ławe a wstawie chuśtawke
A ja poszukam też koszuliny na ramiączkach do domu bo może byś gorąco w lipcu
Ja kupiłam sobie takie bluzki na lato nieciążowe typowo ale mogą za takie uchodzić:-):

Pod ta szarą kupiłam koszulki w róznych kolorach i jeszcze leginsy jakieś kolorowe nabędę a będę miała różne zestawy
A ta żaba to mata do przewijania, pod spodem jest ceratka, bardzo mi się spodobało to żabiszcze:-)
I zapomniałabym, aneta-h podpisuje się pod tym co napisałaś odnosnie koleżanki której ambicją było pokazanie na co ją dosłownie stać
próbowałam na wózkach delikatnie dać jej do zrozumienia że nie każdy ma jednakowy portfel ale subtelnością do niej nie dotarłam jak widać skoro napisała tutaj to co napisała - aż mi się włos zjeżył
Koleżanka może z czasem zrozumie że nie gadżety świadczą o miłości do dziecka i nie gadżety zapewnią mu szczęśliwe dorastanie.

Ja nie mam miejsca na chuśtawkę,

A ja poszukam też koszuliny na ramiączkach do domu bo może byś gorąco w lipcu

Ja kupiłam sobie takie bluzki na lato nieciążowe typowo ale mogą za takie uchodzić:-):

Pod ta szarą kupiłam koszulki w róznych kolorach i jeszcze leginsy jakieś kolorowe nabędę a będę miała różne zestawy

A ta żaba to mata do przewijania, pod spodem jest ceratka, bardzo mi się spodobało to żabiszcze:-)
I zapomniałabym, aneta-h podpisuje się pod tym co napisałaś odnosnie koleżanki której ambicją było pokazanie na co ją dosłownie stać

kropa501
My chyba kupimy taką hustawkę, z której później można zrobić leżaczek bujaczekOdpadły nam koszty maty i karuzeli bo znajomi się zaoferowali więc dołożę do tej huśtawki
Tylko nie wiem którą:
FISHER PRICE HUSTAWKA DELUX 3W1 LEZACZEK POZYTYWKA (962107633) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE Hustawka Lezaczek Fotelik 3w1 +Kubuś (952678846) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE HUSTAWKA LEZACZEK DELUX 3w1 (967554638) - Aukcje internetowe Allegro
My się zdecydowaliśmy na taką: 5000 SPRZEDANYCH LEZACZEK FISHER PRICE L0539 + BON (959587174) - Aukcje internetowe Allegro
Cena rozsądna, no i przekonuje mnie fakt, że długo służy potem jako fotelik
Pochwalę się dzisiejszymi zakupami

Kupiłam też koszulkę do karmienia i ręczniczek dla małego, ale zdjęć nie wklejam, bo nic nadzwyczajnego
Gregorka
kropa - ale śliczne ciuszki! A gdzie je zakupiłaś?My się zdecydowaliśmy na taką: 5000 SPRZEDANYCH LEZACZEK FISHER PRICE L0539 + BON (959587174) - Aukcje internetowe Allegro
Cena rozsądna, no i przekonuje mnie fakt, że długo służy potem jako fotelik
Pochwalę się dzisiejszymi zakupami
Zobacz załącznik 228063Zobacz załącznik 228064
Zobacz załącznik 228065Zobacz załącznik 228066
Kupiłam też koszulkę do karmienia i ręczniczek dla małego, ale zdjęć nie wklejam, bo nic nadzwyczajnegoDodam tylko do KRAKOWIANEK, że ręczniczek jest z Kolorino (DREWEX) i jest super jakości w fajnej cenie (kurczę no, zazdraszczam Wam tego Kolorino ;( )
reklama
w końcu udało mi się zlokalizować aparat - o 2 w nocy szukałam go w garażu, okazało się, że przez tydzień w aucie jeździł.
No, ale w końcu
jestem zdziwiona, bo te 3 body koło siebie - żółte, w paseczki i w jakieś tam ciapki są z cocodrillo, wszystkie w tym samym rozmiarze, a każde inne...
No, ale w końcu
jestem zdziwiona, bo te 3 body koło siebie - żółte, w paseczki i w jakieś tam ciapki są z cocodrillo, wszystkie w tym samym rozmiarze, a każde inne...
Załączniki
Podziel się: