reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
madzik sama nie wiem którą bym wybrała, wszystkie fajne:tak:

Ja nie mam miejsca na chuśtawkę,:no: no chyba że mała okarze się strasznie wymagająca to wywale np. ławe a wstawie chuśtawke:-D

A ja poszukam też koszuliny na ramiączkach do domu bo może byś gorąco w lipcu:tak:

Ja kupiłam sobie takie bluzki na lato nieciążowe typowo ale mogą za takie uchodzić:-):
000_0006.jpg000_0007.jpg000_0008.jpg

Pod ta szarą kupiłam koszulki w róznych kolorach i jeszcze leginsy jakieś kolorowe nabędę a będę miała różne zestawy:tak:
A ta żaba to mata do przewijania, pod spodem jest ceratka, bardzo mi się spodobało to żabiszcze:-)

I zapomniałabym, aneta-h podpisuje się pod tym co napisałaś odnosnie koleżanki której ambicją było pokazanie na co ją dosłownie stać:dry:próbowałam na wózkach delikatnie dać jej do zrozumienia że nie każdy ma jednakowy portfel ale subtelnością do niej nie dotarłam jak widać skoro napisała tutaj to co napisała - aż mi się włos zjeżył:shocked2:Koleżanka może z czasem zrozumie że nie gadżety świadczą o miłości do dziecka i nie gadżety zapewnią mu szczęśliwe dorastanie.

My chyba kupimy taką hustawkę, z której później można zrobić leżaczek bujaczek :)Odpadły nam koszty maty i karuzeli bo znajomi się zaoferowali więc dołożę do tej huśtawki :)
Tylko nie wiem którą:
FISHER PRICE HUSTAWKA DELUX 3W1 LEZACZEK POZYTYWKA (962107633) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE Hustawka Lezaczek Fotelik 3w1 +Kubuś (952678846) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE HUSTAWKA LEZACZEK DELUX 3w1 (967554638) - Aukcje internetowe Allegro

My się zdecydowaliśmy na taką: 5000 SPRZEDANYCH LEZACZEK FISHER PRICE L0539 + BON (959587174) - Aukcje internetowe Allegro
Cena rozsądna, no i przekonuje mnie fakt, że długo służy potem jako fotelik :)

Pochwalę się dzisiejszymi zakupami :)
IMG012..jpgIMG010..jpg
IMG011..jpgIMG008..jpg

Kupiłam też koszulkę do karmienia i ręczniczek dla małego, ale zdjęć nie wklejam, bo nic nadzwyczajnego :) Dodam tylko do KRAKOWIANEK, że ręczniczek jest z Kolorino (DREWEX) i jest super jakości w fajnej cenie (kurczę no, zazdraszczam Wam tego Kolorino ;( )

My się zdecydowaliśmy na taką: 5000 SPRZEDANYCH LEZACZEK FISHER PRICE L0539 + BON (959587174) - Aukcje internetowe Allegro
Cena rozsądna, no i przekonuje mnie fakt, że długo służy potem jako fotelik :)

Pochwalę się dzisiejszymi zakupami :)
Zobacz załącznik 228063Zobacz załącznik 228064
Zobacz załącznik 228065Zobacz załącznik 228066

Kupiłam też koszulkę do karmienia i ręczniczek dla małego, ale zdjęć nie wklejam, bo nic nadzwyczajnego :) Dodam tylko do KRAKOWIANEK, że ręczniczek jest z Kolorino (DREWEX) i jest super jakości w fajnej cenie (kurczę no, zazdraszczam Wam tego Kolorino ;( )
kropa - ale śliczne ciuszki! A gdzie je zakupiłaś?

reklama
w końcu udało mi się zlokalizować aparat - o 2 w nocy szukałam go w garażu, okazało się, że przez tydzień w aucie jeździł.
No, ale w końcu :)

jestem zdziwiona, bo te 3 body koło siebie - żółte, w paseczki i w jakieś tam ciapki są z cocodrillo, wszystkie w tym samym rozmiarze, a każde inne...

Załączniki

• u1..jpg
    u1..jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 69
  • u3..jpg
    u3..jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 65
  • u2..jpg
    u2..jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 62
Do góry