reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
mysza to wklej fote :-D

supcio ciuszki słodziaki ale w tym kombinezonie to ja bym wyglądała chyba jak ludzik michelin :-D:-p

marta udane zakupki ;-) muszę też tam zajrzeć po firany więc może coś wyniucham :-)

Zastanawiam się czy kupować ten termometr do ucha bo z Emi sprawdził mi się ten w smoczku a jak była starsza to elektroniczny zwykły pod paszke no ale co jak małe nie będzie chciało smoka :baffled: tylko różnica w cenie spora:-p

A-Asia łózeczko jest super-bardzo mi się podoba :))
Supcio połowe ciuszkow dla małej mam takich jak Ty ::)Body takei same i dresik biały, a ten kombinezonik dla Ciebie super,ale ja chyba bym w tym jak sierota wyglądała, bo mam wielki brzuch a cycki małe i nogi chude :)
Marta fajne te zakupy-i ceny tez super-ja mam Ikea w Katowicach najblizej i zawsze nam jakoś nie po drodze niestety.
Mysza zawsze to jakiś zakup -chusteczki też będą przydatne :)

A do mnie przyszła przesyłka z allegro z tym termometrem do czoła i ucha i powiem wam ,że jest super-3 sekundy i jest pomiar, przyszła jeszcze torba do wózka i majtki poporodowe -więc ja wam powiem ,ze juz wszystko mam i jakoś lepiej się z tym czuję bo ja się boję ,że później nie będe miała siły na myslenie o tym.No czekamy jeszcze na wózek-ale on może być do 3 tyg nawet bo czas oczekiwania jest do 8 ,a minęło 5 tyg dopiero.

ja kupiłam na allegro ten termometr, który dziewczyny tu polecały-na podczerwień do czoła lub ucha-super jest, mierzy temp w 1 sekundę, ma wyświetlacz podśietlany i diodę ledową, żeby w nocy łatwiej trafić np do uszka, nie musząc zapalać światła:-)

Dziewczyny moja mam zaczyna szaleć :-p !!!
Oto co kupiła w ostatnim tygodniu :-) cudaczne ;-) chyba wreszcie do niej dotarło że jej córka urodzi jej wnusię już za jakieś max. 10 tygodni !! :-) hihihih

Załączniki

• page.jpg
    page.jpg
    44,6 KB · Wyświetleń: 57
reklama
No czekamy jeszcze na wózek-ale on może być do 3 tyg nawet bo czas oczekiwania jest do 8 ,a minęło 5 tyg dopiero.
Madzik, a to ty zamawiałaś Teutonię? Bo my mieliśmy też czas oczekiwania do 8 tyg., czekamy już 11 i tylko ciągle coś się przesuwa. Niby jutro mają mieć już wszystko oprócz torby - torba w przyszłym tygodniu... Strasznie długo czekamy, dobrze, ze pomyśleliśmy wcześniej...

Do góry