reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

mysza no ja sama nie wiem jaki kupić, a szkoda wydać pieniądze na jakieś g... a potem się okaże, że musisz kupić inny bo ten się nie nadaje
sasanka ciekawe na ile wiarygodne sa te termometry, ale cena hmmmm

Dziewczyny no właśnie widziałam, że jakiś jest w lidlu ale czy on jest w miarę ok???

Termometrem a raczej jego zakupem zajmuje sie moj maz i po wielkich poszukiwaniach trafil na bardzo dobre opinie o tym termometrze dlatego tez go kupujemy. W USA ma bardzo dobre opinie no i cene na e-bayu mozna go wylicytowac za 30-40 $. Cena wysoka jest w pl ale mysle ze warto zainwestowac bo to nie jest na miesiac czy pol roku w dodatku jest maly i zgrabny :)

a czy rzeczywiscie dobry okaze sie podczas prania :)

Ostatnia edycja:
reklama
Tiffi ja pracuję w aptece więc troszkę musiałam się nauczyć o tych termometrach a najlepiej się uczysz jak sama próbujesz, no i ze szkoleń :) o tej firmie co podałaś link to ja nic nie słyszałam więc nie wiem jak może działać. Do czoła w sumie może i być dobry ale do ucha... no ja bym nie kupiła. Ale każdy ma swoje zdanie, może akurat ja nie słyszałam nic o tej firmie ale ktoś inny już coś wie na jego temat :) musisz poszukać opini użytkowników bo Ci co chcą sprzedać to niestety zawsze będa zachwalać :/

Jeśli chodzi o krem to stosuje się z filtrem 50, fajne są te z La roche no ale też i kosztują troszkę. Ale ogólnie są wydajne no i dobra firma. Ale ja jeszcze nie będę kupować bo takiego maluszka nie będę wystawiała na słońce, w skwar no i nie na długo a później to napewno kupię sobie coś z tej firmy

W tym szale zakupowym dla małej nie zapomniałam o sobie:-p i zastanawiam sie nad piżama i szlafrokiem do szpitala - mam dwie rozpinane koszule ale chce coś ze spodenkami też..

Piżamke upatrzyłam taką

ESTYL_SUBTELNA ELEGANCKA PIZAMA KARIMA_REGULACJA (1037460518) - Aukcje internetowe Allegro

choć bardziej podoba mi się ta bo jest bez tych aplikacji osiołka :sorry2:

Estyl_PIEKNA PIDZAMKA JASMIN JAK PRAWDZIWA KORONKA (1035230573) - Aukcje internetowe Allegro - ale nie jest dostosowana dla karmiącej ... W sumie jakby sie człek uparł to by se i z tym poradził ;-)

Szlafrok natomiast - mam taki frottowy długi ale na niego będzie zdecydowanie za gorąco i chyba sobie machnę taki satynowy ... Co sadzicie ?

OKAZJA !!! SATYNOWY SZLAFROK + KOSZULKA (1037614790) - Aukcje internetowe Allegro

A to można mieć w szpitalu zwykłą piżamę a nie koszulę? ja też wolałabym piżamę bo jakoś tak wygodniej i pozniej z tym podkładem poporodowym chodzić ale myślałam że wolno w szpitalu mieć tylko koszulę.

reklama
podobno nie można. Też nie znoszę koszul, ale krocze ma się wietrzyć, a poza tym do badań łatwiej i ze sobą też w koszuli.

Do góry