Klikam z telefonu ale za duzo linkow wiec pozniej na spokojnie sobie przejrze jak mala bedzie spala i dodam swoje trzy grosze.
Poki co z tego co zapamietalam to ja kupuje zabawki lekko na wyrost bo wielokrotnie potwierdzilo mi sie ze mala jest na nie gotowa mimo ze do wieku zalecanego brakuje powiedzmy pare mc.Tak bylo np z kuchenka.Najpierw planowalam jej kupic na drugie urodziny i zastanawialam sie czy nie za wczesnie à potem zobaczylam ja bawiaca sie i mieszajaca w garach.Po prostu nasladuje nas.Kiedy mnie nie ma w domu to moj sadza ja kolO siebie jak gotuje i np kroi à ona mu pomaga,wrzuca do gara itd.
Dlatego teraz dostanie kuchenke.Mnie zalezalo na dosyc prostej ,nie za malej ale tez nie za wielkiej i osobiscie wybralam taka
keukentje janod | ilovespeelgoed.nl
Do tego skrzynka z drewnianymi warzywami
kistje met groenten janod | ilovespeelgoed.nl (warzywa beda tez dla kuzynki)
No i pozostajac przy drewnie kupilam jedzenie ktore mozna "kroic" i lepic na rzepy
egmont toys brood ei - Google zoeken
Dostanie tez laptopa z teletubisiami.ma duzo funkcji i moze à raczej na pewno na niektore jest za mala jak np na literki ktore sie wyswietlaja na ekranie ale i tak na pewno bedzie miala co robic.
Z prezentow ktore chce jeszcze kupic to odkurzacz lub cos ze zwierzatkami,jakas farme
Co do pieskow czy innych zwierzatek to coz mamy dwa prawdziwe koty à jeden z nich chetnie bawi sie z mala à ona go glaszcze

albo za NIM gania
Ostatnio kupilam koszyk piknikowy fp
Fisher Price Picknick Set Vormen NL jest fajny i mala bez problemu wrzuca klocki w odpowiednie otwory tylko z serduszkiem ma czasem problemy.poza tym pioseneczki i takie tam ma.moglabym sie przyczepic do paru rzeczy ale ogolnie jest fajny.Polecam tez czajniczek i filizanki z tej samej serii
Jesli chodzi o puzle to my mamy drewniane (takie ktore trzeba wlozyc w odpowiedni ksztalt).mala sobie radzi ale to zalezy od tego jak skomplikowany jest Dany ksztalt.