reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

My ostatnio kupilismy w H&M mieli super spadnie, taki pseudo jeansy-rurki na gumce (kolor maliniowy i brazowy) mega wygodne dla dziecka, basia je uwielbia, a ja jestem bardzo zadowolona:) Do tego sweterek i dwie sukienki bawełniane plus leginsy:) Sukienek mam multum z ciucholandow takie ze dech zapiera, niektore z metkami, widac ze noszone max 2-3 razy, kupione po 3 zl, a sukienki w sklepach akurat bardzo drogie! Bo spodnie i bluzki gorzej upolowac jakies sensowne, a bielizny niegdy uzywanej nie kupuję!
Ostatnio bylam basi mierzyc buciki zalozylam jej 3 pary a ona darla sie i jakby mogla to by rzucila tymi butami przez polowe sklepu:szok:nie wiem dlaczego, nawet nie chciala w nich stanac i to w 3 roznych parach, suma sumarum nic nie kupilam!

reklama
kropa-eee taki system mnie nie interesuje.Po prostu chce miec cos na wypadek przebywania w basenie choc bardziej nas widze na plazy no ale zabezpieczyc sie trzeba.Popatrze rzeczywiscie na to o czym mowilas tylko najpierw zerkne tez do sklepu bo to odsylanie czy wymiana mnie wykancza...(dlatego mala ma jeden stroj na styk bo tyle zachodu).
nawet nie wiem jak wygladaja takie majtki.ostatnio widzialam taki stroj ktory mial cos dodatkowego w miejscu gdzie pupa ale to chyba nie bylo to...

skrzat-takie spodenki zawsze sie przydaja bo do tunik np pasuja.sama takie dzis zamawiam z zary.nie pamietam czy na gumce ale to chyba getry o wygladzie dzinsu.o takie http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/nl/en/zara-S2012/190043/630597/jeans+with+bow
mam to szczescie ze poki co z przymierzaniem nie ma problemow

kropa-o widzisz to co tam sie wyswietla czyli majtki plus gora by mi odpowiadalo!kurde,u nas 35 e:(

a ktory rozmiar masz??

Ostatnia edycja:
Czerwony mniej blady ;) Majtek rozmiarówka jest zawyżona, Radek waży 11,5 kg i kupiłam mu L - jest ok, nie za duże, nie za małe. Pamiętaj, ze jak będzie za duze przy nóżkach, to nie spełni swojej roli i wszystko może wypłynąć :) Dokup do tego dodatkowe majtasy i jak się coś zdarzy to tylko gatki zmienisz :)

ten czerwony ładniejszy, ale ja bym z Gosią nie zaryzykowała, bo ona blondi i czesto kiepsko wygląda w czerwieni. Dla nas róż bezpieczniejszy:tak: Zreszta tej dziewczynce na zdjęciu tez nie najlepiej w czerwieni...

A lily w jakich kolorach lepiej wygląda? ma coś czerwonego?

nef-ma ni to czerwone ni to ciemny roz ale sobie pomyslalam ze ona ma juz 2 bladorozowe stroje wiec dla odmiany czerwien.tylko teraz dylemat z rozmiarem bo kropa ma L a on jest do 12 kg.mala wazy 12 okolo i nie chcialabym by gora byla za ciasna.Wiem ze to ma przylegac ale mimo wszystko....ten baby splash miala xl...kurcze no i znow dylemat

Kropa-pani ze sklepu zmierzyla mi gore i raczej xl byloby za duze bo to sie jeszcze rozciaga ale radzila spodenki xl z tym ze nie do konca jestem przekonana.mozesz mi zmierzyc ile w pasie tak na plasko bez rozciagania?

Marta-ty jaki rozmiar wzielas?

reklama
Joaszka, Eijf

Ja kupiłam rozmiar L, jest wystarczający moim zdaniem, nawet luznawy, Pola wazy ok 11,5 kg i ma bardzo małą dupkę.

dokładnie mam takie
Swim Diaper Swim Diapers Swimwear - ImseVimse - your natural choice

Kupione w sklepie pieluszkarnia

Nie bylysmy jeszcze na plywalni, ale wygladaja na fajne, latwo się zaklada.

Nef, usmialam się strasznie, ze nie bedziesz nigdy wyluzowana stara:)

Ja zarę kiedys bardziej lubilam, ostatni ojakos mi mniej podchodzi. Dla POli tam kupowalam tylko na wyprzedazy w Hiszpani, bo ceny jak dla mnie wysokie.

Mi osobiscie nie podoba się, jak dzieci wygladaja jak kopie doroslych kobiet czy nastolatek, wolę takie dziecięce wydanie. I dla mnie zawsze numerem jeden jest jednak wygoda, a nie wygląd Poli.

Zastanawiam się nad butami dla Poli, na jesnien miala ecco, na zimę w deichmanie kupilam, ale widzę, ze ma trochę poodciskane ostatnio paluszki, więc moze pora na większe. I chyba jednak podję w jakąs lepszą markę. Tak mnei ostatnio obtarly buty i porobily odciskow, ze stwierdzam, ze nie wiem,c zy mogę ufac jakims jednak przypadkowym markom. A POla mi nie powie, ze jest neiwygodnie.

Chyba zapoluje na geoxy w factory outlet, lub gdzies indziej, jak tu się nie da.

Do góry