reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

no to sie muszę przyznać, że my mieliśmy sponsoring rodziców... ale też większość gości była z inicjatywy rodziców zapraszana... bo co mnie obchodzi jakaś ciotka, którą widziałam raz w życiu, albo kuzynka z drugiego końca polski? No i wyszło... wesele na 140 osób, a zaproszonych było chyba 170.

Ale nikt nie zakładał, że się zwróci. Nawet nie pisaliśmy w zaproszeniach, że wolimy koperty.
No i się nie zwróciło:-D, choć uważam, że goście byli bardzo hojni. Teraz tylko z tego kłopot, bo też chcemy być hojni, mimo, ze nie chcemy;-):cool2:

reklama
Nef-no tak to juz jest i ok:)rodzice to jeszcze co innego moim zdaniem.Z tym ze wlasnie nie cierpie gdy zaprasza sie "bo wypada" a tym bardziej jak ktos o tym za mnie decyduje.No ale czasem moze warto machnac na to reka.Zabawa i tak pewnie sie udala?

U nas juz dawno postanowilam ze zamawiam naprawde tylko tych z ktorymi "cos mam",z kim jest kontakt itd.No i tak bylo

wrócił do mnie aparat foto, miałam pochwalić się bucikami dla Gosi
Primigi kupione na wyprzedaży za 79zł:-D po tyle (albo więcej) to używki na allegro chodzą.
kolor troszkę ciemniejszy niż na zdjęciu
P1100474.jpg
Gosia oczywiście już lata po domu w tych butach

a do oddania będą te:
baleriny dziecięce - Marki - DEICHMANN
coś od poczatku mi nie pasowały, ale brak było lepszej alternatywy w rozsądnej cenie

no i bardzo wkurzyłam się na Lidla, goniłam tam za przecudnymi piżamkami dziewczęcymi (a bardzo mi nie po drodze), a tam zupełnie inne modele piżam niż w "gazetce":wściekła/y:
Coś tam kupiłam, ale jestem zła, bo podobały mi się tamte.

eijf mój m ma baaardzo dużą rodzinę, spotykamy się z nimi niemal wyłącznie na weselach

Nef-fajne buciki.ja tez szukam takich polbutow ktore sa "casuall" a jednoczesnie moga byc do sukienki.Na razie nic mi nie wpadlo w oko a jak wpadlo (i to nie takie "wow" to po 100€...nie planuje tyle wydac)

Nef-fajne buciki.ja tez szukam takich polbutow ktore sa "casuall" a jednoczesnie moga byc do sukienki.Na razie nic mi nie wpadlo w oko a jak wpadlo (i to nie takie "wow" to po 100€...nie planuje tyle wydac)

Tymczasem odebralam swoje zamowienie z zary (jednak he he).zamawiam juz na 24-36 (ostatnio nawet z dzialu na 2-3 lata) i mam nadzieje ze bedzie dobre

Nef, slodkie te butki! i cena swietna. Mi te deichmanowskie nie podeszly, kłapaly na Poli

widzialam tez bardzo fajne podobne do tych primigi, z geoxa. ale za 200zl...

w ogole geoxy fajnie wygladaly, nie tylko takie do sukienki. moze cos na jesien od nich kupię

marta, no fajne są te nextowe ubranka. Cena mnie pozytywnie zaskoczyła - kurtki, szorty, koszulki tańsze niż w naszym Reserved czy Smyku, swetry śliczne (przynajmniej chłopięce) i wysyłka darmowa :) Bardzo żałuję, ze nie znam rozmiarówki butowej, bo zamówiłabym jakieś trampki :) Już sie nei mogę wyprzedaży doczekać ;)

reklama
kropa-co do butow to znajoma,ktora dopiero co w anglii byla,opowiadala ze sa ladne ale strasznie twarde i dlatego nie wziela.

Do góry