reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Malenstwa

kurcze u nas beznadzieja z kasą, wracam do szkoły od lutego i trzeba będzie sporo zapłacić,no i jedna pensja, a ile by się chciało kupić dla Zu ...
ale cóż, szkoda .... trzeba kombinować jakoś, to może coś się w końcu wykombinuje ukradkiem :sorry2::cool2:

reklama
Wiem, że temat był już kiedyś wałkowany, ale dla na dopiero teraz jest na czasie. Jakie polecacie zabezpieczenia do szafek i szuflad, żeby były łatwe w montażu, nie niszczyły mebli (dziurawienie wkrętami) i były łatwe do otwarcia przez rodziców :-)? Bo jak patrzę na aukcje i po rysunkach (np te z Ikei) to kompletnie nie wiem jak to działa i jak to się montuje.

Ja mam kojec-Brevi-uzywamy go juz od kilku miesięcy właściwie-baaardzo przydatny, dla mnie to duża pomoc-w srodku mam miękką matę a Maciuś ma tam dosłownie wszystko czasem:baffled:, jak chcę coś znaleźć to szukam najpierw w kojcu-tam sobie też stoi i wygląda jak coś robię w kuchni, nawet jak jest zmierzły i się przewala na boki to nic sobie nie zrobi;-).
Łóżeczko obłożyłam kołdrami i kocami, jak sie wywali w nocy ja się pzrebudzi i wstaje to na miękkie ale mam nadzieję, że to niedługo będzie trwało:-p
Lapisku, a jak duży masz ten kojec? Ten 105x105 czy mniejszy?

jesli kojec ma słuzyc za łozeczko na wyjazdach to musi byc jak najwiekszy jest, bo one dosc małe sa a lozeczko turystyczne to te duze, bo takie lozeczko to nam posłuzy i dla 3- latka.

poleccie jakies fajne zabawki, ktorymi bawia sie wasze pociechy najbardziej, oczywiscie oprocz sprzętu AGD:-D.

gaaliyah ja tez czekam na wypłate, zebym mogla na algiero nakupowac zabawek i posciel dla kapsia tez potrzebuje, krzesełko. takze majątek zostawie, a skad go brac.:tak:

a moze taki jeździk ktos ma:

Cudowny Jezdzik KUBUSIA PUCHATKA Smoby, NOWOŚĆ!! (298115081) - Aukcje internetowe Allegro

Ja pościel na wymianę ostatnio kupiłam na allegro, jestem bardzo zadowolona, bardzo fajnie odszyta no i wzór mi się bardzo spodobał, bo idealnie pasuje do ochraniaczy, które jeszcze zostawiłam. Producent i sprzedawca Elkatex, ale widzę, ze nie ma teraz żadnych pościeli wystawionych. A to nasza nowa posciel
6af163e585653cb2.jpg

No i ponawiam pytanie o blokady.

na blokadach nie znam sie kompletnie, najlepiej jak sie wypowiedza dziewczynki z doświadczeniem:-D. ja nie wiem czy oprocz blokad do kontaktow cokolwiek kupie, w koncu trza tez nauczyc dziecko, ze nie wszedzie moze wleżć.
a pościel jest tez super u sprzedawcy idsl czy isdl. co takiego. mam jedna i jestem bardzo zadowolona, kolor jak na obrazku i po praniu nic sie nie dzieje.
a i twoja pościel tez śliczna, bardzo mi sie widzi.

Pierwszą kupowalam u isdla, ale zamek przy poszewce na poduszkę był źle wszyty i poszedl. Materiał jest rzeczywiście OK. No i on już jest dość drogi jak się weźmie pod uwagę przesyłkę, a ja znalazlam za 32 zł z przesylką :-)

reklama
Do góry