reklama
francuski moja miłość.uczyłam sie go w średniej, ale niewiele pamietam. mam zamiar sama sie uczyc za pomocą stron intenetowych, bo bardzo łatwo mi przychodziła jego nauka.
a co do czasu tylko dla mnie to wczoraj z kolezankami sobie popiłyśmy male co nieco i gadałyśmy do rana. kacper obudził się o 5 i o tej tez poszłam spac.
a w poniedziełek wieczorem byłam z mężem w kinie na słabym punkcie.
zgred fajowy temat.
a co do czasu tylko dla mnie to wczoraj z kolezankami sobie popiłyśmy male co nieco i gadałyśmy do rana. kacper obudził się o 5 i o tej tez poszłam spac.
a w poniedziełek wieczorem byłam z mężem w kinie na słabym punkcie.
zgred fajowy temat.
krupka
Entuzjast(k)a
Ja chyba nic nie robię dla siebie. Raz od porodu byłam u fryzjera, a i to bardziej z obowiązku (aby jakoś na chrzcinach wyglądać), aniżeli dla przyjemności. Obecnie jestem z rodzinką nad morzem i mam zamiar najeść się ryb tak, że aż mi obrzydną ;-) uwielbiam je!! Byle tylko małemu nie zaszkodziły
heee a ja niechwaląc się raz na dwa,trzy tygodnie pazurki tipsurki - sama, farbowanie tez jedynie na solarke wyskocze:-) ale tak to jest jak sie ma kursy i sprzet to mąż chyba by mnie zastrzelił jakbym wyskoczyła ze ide do kosmetyczki
zgred film jak to każdy z hopkinsem - z wysokiej półki.warto obejrzeć polecam. więcej nie napiszę, bo po co potem oglądać. dodam tlyko, ze nie jest straszny, bo inaczej to bym nie poszła, bo potem bym w głowie sobie wyświetlała horrory.
martka, ale do kosmetyczki mozna isc tez np. na makijaż czy oczyszczanko i inne takie tam.
martka, ale do kosmetyczki mozna isc tez np. na makijaż czy oczyszczanko i inne takie tam.
reklama
M
mamaoli
Gość
kiedyś zamierzałam się uczyć francuskiego (zakupiłam nawet słowniki;-)) ale jakoś za trudny dla mnie zdecydowanie..
kurccze w kinie to byłam wieki temu..
u fryzjera byłam raz po porodzie
chciałabym raz na czas na basen się przejść ale jeszcze nie byłam
kurccze w kinie to byłam wieki temu..
u fryzjera byłam raz po porodzie
chciałabym raz na czas na basen się przejść ale jeszcze nie byłam