reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

zgred

Maj 06, Maj 07...
Miasto
Gdańsk
Hejka! Chciałam się pochwalić że znalazłam lektorkę i zaczęłam brać lekcje fracuskiego - dzisiaj była pierwsza jestem po prostu zachwycona! Co za ulga wreszcie :)

Pzdr

Aga

reklama
francuski moja miłość.uczyłam sie go w średniej, ale niewiele pamietam. mam zamiar sama sie uczyc za pomocą stron intenetowych, bo bardzo łatwo mi przychodziła jego nauka.
a co do czasu tylko dla mnie to wczoraj z kolezankami sobie popiłyśmy male co nieco i gadałyśmy do rana. kacper obudził się o 5 i o tej tez poszłam spac.

a w poniedziełek wieczorem byłam z mężem w kinie na słabym punkcie.

zgred fajowy temat.

Ja chyba nic nie robię dla siebie. Raz od porodu byłam u fryzjera, a i to bardziej z obowiązku (aby jakoś na chrzcinach wyglądać), aniżeli dla przyjemności. Obecnie jestem z rodzinką nad morzem i mam zamiar najeść się ryb tak, że aż mi obrzydną ;-) uwielbiam je!! Byle tylko małemu nie zaszkodziły :dry:

heee a ja niechwaląc się raz na dwa,trzy tygodnie pazurki tipsurki - sama, farbowanie tez jedynie na solarke wyskocze:-) ale tak to jest jak sie ma kursy i sprzet to mąż chyba by mnie zastrzelił jakbym wyskoczyła ze ide do kosmetyczki:szok:

zgred film jak to każdy z hopkinsem - z wysokiej półki.warto obejrzeć polecam. więcej nie napiszę, bo po co potem oglądać. dodam tlyko, ze nie jest straszny, bo inaczej to bym nie poszła, bo potem bym w głowie sobie wyświetlała horrory.:tak:

martka, ale do kosmetyczki mozna isc tez np. na makijaż czy oczyszczanko i inne takie tam.

reklama
kiedyś zamierzałam się uczyć francuskiego (zakupiłam nawet słowniki;-)) ale jakoś za trudny dla mnie zdecydowanie..

kurccze w kinie to byłam wieki temu..

u fryzjera byłam raz po porodzie

chciałabym raz na czas na basen się przejść ale jeszcze nie byłam:-p

Do góry