reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
nie zaplacilam-za punkty na statoilu wzielam-przynajmniej je dobrze wykorzystalam.i dobrze,ze sprawdzilam wymiary,bo w miedzyczasie zdazylam kupic za mala (120 x90,a ja mam 135 x100) :-) to jakas niby hypoalergiczna.to jest kolderka i jasiek.a wczoraj na allegro zamowilam dwa kompleciki poscieli:

POŚCIEL OD PRODUCENTA 100% BAWEŁNA WYSYŁKA 6,5 (162786866) - Aukcje internetowe Allegro

wzielam nr 18 i 37,.bo mi sie bardzo podobaly.do tego domowilam przescieradla (po 14zl) i jeden ochraniacz (20zl),bo mysle,ze tyle mi wystarczy :-)

a co Krupka-siem korzysta ile mozna :-p dzis lotek :-D Krupka,daj sobie szanse-idz wykup choc jeden zaklad :-p :-D

a!na premiumclubie juz nie mam punktow,teraz bede wydawac z BP :-D

właśnie licytuję leżaczek (jeszcze pół godziny) - czerwony, firmy TACO, stan bardzo dobry za 60,00 zł. Znalazłam jeden za 55,00 zł. ale był fioletowo - różowy, więc mój mąż stwierdził, że po jego trupie włoże w to jego syna :-D
Ja ostatnio kupiłam kołdrę i podusię za ok. 40 zł. - nie jest to wielki wydatek.

no Gosiu lezaczek to dobra sprawa ja yez mysle nad czyms takim:tak:,betka posciele super-:-Dsliczne ja tez biore sie za zakupy w tym miesiaca na całego tylko musimy poczekac na wypłatke do 10:-).
A poki co czekam na paczke z allegro;-)

reklama
Do góry