reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Malenstwa

Szerolck - my mamy matę edukacyjną po Maciusiu :tak:;-) i naprawdę często i długo Maciuś się na niej bawił. Teraz ją wyciągneliśmy i kładziemy na niej Michałka :tak:. I Misiek potrafi na niej leżeć i obserwować zwierzaki przez ponad pół godziny :cool2::-DZresztą Maciejce nadal się podoba:-p:blink:
Wg mnie warto kupić :tak:

A u mnie ubranka chłopaków prasuje Paweł :tak::cool2:. Mi zdarza się bardzo, bardzo rzadko :-)

reklama
zalezy jakie - jak takie na ktorych zagniecen nie widac to odpuszczam sobie prasowanie, ale mam takie kaftaniki (sa super bo cieniutenkie choc z dlugim rekawkiem) ze zle bym sie czula jakbym ich nie wyprasowala :-)

A tak w ogle to jakie ubranka sie Wam sprawdzaja najbardziej??? Bo ja jestem troche zla ze nakupilam mnostwo body jak wariatka, a i tak najbardziej i wlasciwie to codziennie ubieram Jasiowi wlasnie kaftanik i spioszki. Body wlozylam mu moze 3 razy. Aha - i bardzo lubie tez spodnie i bluzki z krotkim rekawem - takie luzne :-)

mi najbardziej pasuja body, jesli jest zimno to wiadomo długi rekaw i na to inne ciuszki. kaftaniki i spioszki meczą mnie i Kacperka, ale tez czasem zakładamy w zasadzie do spania jak jest chłodniej.

to moze matę na chrzciny wymysle;-)

a i ja prasuje nadal ubranka, choc mi sie nie chce. boję się założyć niewyprasowane. sądzę jednak, ze Kacper nie miałby uczulenia, bo po kim? a jednak prasuje, wtedy jestem pewna, ze wszystko ok.a szczegolnie gdy mi się skończy proszek Kacperkowy i piorę w normalnym to mam wtedy wrazenie, ze zelazko omaga wytepic ewentualne jakies enzymy czy cos.

Ja też najbardziej lubię kaftanik albo koszulkę i spioszki, bo mały nie ma podwójnego zapinania w kroku, chyba że jest ciepło, to same body. A na noc to pakuję maluszka w pieluszce i koszulce do rożka (mam taki cieniutki), bo mi jest najwygodniej, jak go na półśpiąco (zaspanie dotyczy i synka i mnie) przewijam - nie muszę go rozbierać.
Ubranka zazwyczaj prasuję, tak jak i pieluszki, bo ładniej wyglądają, chyba, ze są z grubszej bawełny, to zdarza mi się zaniedbać :-) Uczulenia na proszki na szczęście nie ma.

ja bardzo czesto zakładam body:-) jakis kaftanik najwyzej narzucam, jak jest wiaterek, bardzo lubie spodnie z odkrytymi nozkami, bo zula jest wniebowzieta jak moze miec cos gołego.
rzadko zakładam jej pajace - to te z zakrytymi nozkami, bez rekawka tak?
hahaha- nigdy się nie nauczę, durnota ze mnie.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

uwaga,w polomarketach promocja cenowa: megapaczki huggiesow w rozmiarach 3,4 i 5 po 37,99. herbatki hipp po 400g (duze opakowania,dwa razy wieksze,niz normalnie)po 12,99 czy 11,99.

U mnie też ich nie ma. a huggisów używamy. ostatnio chcieliśmy zaoszczędzić i zakupiliśmy pieluchy w biedronce bo znajoma polecała no i jak to sie skończyło. zaczerwienieniem dupci mojego maleństwa i spowrotem mamy huggisy. I też zamierzamy wskoczyć w 3 od nastrepnej paczki. Tylko nie clasiki tylko te z kubusiem.

reklama
Do góry