reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
Wydaje mi sie ze ktos podawal link do maty - ja kupilam osobno mate prostokatna i osobno uzywany palak z zabawkami "Slon bawialski" za 15zl wiec zrobilam bardzo dobry interes i uwazam ze jest to fajny pomysl bo mate bedzie mozna wykorzystac rowniez i potem jak Jasio bedzie wiekszy :-)

Co do lezaczka to jeszcze nie przyszedl - pochwale sie od razu jak go dostane :-)

Jesli chodzi o pieluchy to mam jedna nienapoczeta paczke Newbornow Pampersa i zastanawiam sie czy je otworzyc i uzywac czy odsprzedac znajomej. Otworzylam dzis Huggiesy 3 ale wydaja mi sie jeszcze za duze troche...Poczekam az Jasio zrobi kupe i czy nie ucieknie ona z tej pieluchy :-D

No i Huggiesy sie nie sprawdzily :-( Kupa wyszla obiema nogawkami o swicie :szok: Zanim Jasia doczyscilam i rozebralam do golasa to zesikal sie na przewijak i byl bardzo zadowolony :-D
Wrocilam do mniejszych Pampersow - widocznie waga Jasia nie przeklada sie na wielkosc jego tylka :-D
Mam paczke 78 sztuk wiec mysle ze zdaze zuzyc - tak mniej wiecej na niecale 2 tygodnie mi to wystarczy.

szerlock - napisalam do faceta czy wyslal bo tak sobie pomyslalam ze moze byc na urlopie albo cos w tym stylu, ale odpisal ze wyslal, wiec mam nadzieje zej utro dojdzie :-) Chociaz tu do Gdanska wszystko dociera jakos bardzo powoli :baffled:

Ja postanowiłam, że znajdę jakiś pałąk na zawieszenie zabawek i zawieszę je nad zuzią, a ją samą położę na jakąś kołdre z kolorową poszewką, bo kasy nie mamy za dużo, a ta mata to super sprawa wg mnie, bo jak widzę jak mała gada z karuzelą, to bym jej wszystko kupiła ...:-:)happy2:

gaaliyah ja tez bym wszystko kupiła a tu kasy malo, a mamy teraz spore wydatki mieszkaniowe i gdyby nie zdrowy rozsadek mariusza to chyba konto bylo by puste. ale i tak chociaz kupilismy kacperkowi na allegro ten lezaczek, a ile musialam o niego marudzic i przekonywac, ze to potrzebna rzecz. wiem, ze wiecej tak drogiej rzeczy to juz nie kupie na razie. kupilismy mu tez krowke pozytywke - taka zabaweczka a 36 zł pochłonęła. w tym miesiacu wydałam 200zł na zabawki wiec teraz koniec na razie. ale wykupiłabym wszystko - pewnie tak jak wy wszystkie,a możliwosci z deka ograniczone. taka hustawka co ma betka tez zajebista rzecz, mate tez bym kupiła, ale chociaz pokombinuje z tym basenikiem, no bo to wsyzstko tyle kosztuje. a tu jeszcze poterzbne łózeczko turystczne, ciuszki, bo powoli sie koncza rozmiary, a teraz sa wyprzedaze. ech... głowa boli

któraś na allegro kupiła pałak za 15 zl tylko nie pamiętam ktora. przejrzyj posty :-)

napisała szerlock
któraś na allegro kupiła pałak za 15 zl tylko nie pamiętam ktora. przejrzyj posty :-)[/quote]

chyba myszka:happy2: mysz dawaj koleżance linka:-D

reklama
u nas mata się baardzo przydała. Bylismy w szpitalu, gdy ją kupiłam. szkoda mi było małego, który albo widział białe szczebelki łóżeczka, albo sufit :-( Mi nie zawsze chciało się z nim gadac:zawstydzona/y:, a poza tym też jakoś sie czasem nudził, no i poszłam do sklepu i kupiłam. Przepłaciłam, ale co tam. Musiałam mieć to szybko. No i przez ten tydzień, gdy miał już matę, zauważyłam u niego niesamowite postepy - częste uśmiechy, guganie, obserwowanie :-)
Nie żałuję zakupu!

ale faktem jest, że wystarczyłby pałąk, bo to na czym leżał, było absolutnie obojątne :)))

Do góry