reklama
asia-m
Fanka BB :)
Hejka
No to nasz maluszek odwrotnie bardzo lubi wibracje w swoim lozeczku, i zdaza sie ze przy nich usypia
Ja tez zastanawiam sie nad lezaczkiem badz hustawka i nie wiem co lepsze, zwykly lezaczek mam ale chcialam tez z wibracja.
Zuzia a potem wlasnie zostaje fotelik samochodowy i krzeselko jak maluch bedzie juz siedzial.

No to nasz maluszek odwrotnie bardzo lubi wibracje w swoim lozeczku, i zdaza sie ze przy nich usypia
Ja tez zastanawiam sie nad lezaczkiem badz hustawka i nie wiem co lepsze, zwykly lezaczek mam ale chcialam tez z wibracja.
Zuzia a potem wlasnie zostaje fotelik samochodowy i krzeselko jak maluch bedzie juz siedzial.
ja nadal nie wiem co z tym lezaczkiem bujaczkiem. ja bym go kupila od razu, ale mariusz jest przeciwny i juz sama nie wiem kto ma racje. fakt, ze cena jest wysoka, ale zostawie go dla drugiej dzidzi, a poza tym na pewno lepiej sadzac w tym dzidzi niz w foteliku, bo ja mam wrazenie, ze kacper mi sie w nim gniecie.
mysz1978
Fanka BB :)
szerlock - ja wyszlam z zalozenia ze jak sie nie sprawdzi to zawsze mozna sprzedac :-) Uzywane ( w dobrym stanie) na Allegro chodza po okolo 110- 120zl wiec wiele sie nie straci.
Moj maz moze tez bylby przeciwny ale oczywiscie zostanie postawiony przed faktem dokonanym
Ale o tym mu powiem - nie chce zeby przezyl takei zaskoczenie jak przy koniku bujanym 
Moj maz moze tez bylby przeciwny ale oczywiscie zostanie postawiony przed faktem dokonanym

chcę kupić taki bujaczek tylko mam kilka pytań:
1 - czy oparcie w bujaczku fishera rozkłada sie stopniowo czy tylko w dwóch pozycjach?
2 - czy pałąk jest stabilny i można za niego przenosić dzidzie w bujaczku czy służy tylko do wieszania zabawek?
3 - na ile potrzebny jest w bujaczku pałąk do przenoszenia? mi ise wydaje, że potrzebny
1 - czy oparcie w bujaczku fishera rozkłada sie stopniowo czy tylko w dwóch pozycjach?
2 - czy pałąk jest stabilny i można za niego przenosić dzidzie w bujaczku czy służy tylko do wieszania zabawek?
3 - na ile potrzebny jest w bujaczku pałąk do przenoszenia? mi ise wydaje, że potrzebny
dzieki Roni za szybka reakcje
czy ktoś zna sie na nawilżaczach - co lepsze zimna mgiełka czy ciepła, ultradźwiękowy czy inny? musze szybko kupić, bo przez to suche powietrze codziennie budzę się z bolącym gardłem a mój mały ciągle kicha i pokasłuje
czy ktoś zna sie na nawilżaczach - co lepsze zimna mgiełka czy ciepła, ultradźwiękowy czy inny? musze szybko kupić, bo przez to suche powietrze codziennie budzę się z bolącym gardłem a mój mały ciągle kicha i pokasłuje
reklama
mysz doszłysmy juz z betka, ze to ten co piszesz
.
nawilzacz najlepiej z zimną mgiełka
nadal nie wiem czy kupic ten lezaczek? mąż przeciwny, ale jak ja moge odebrac radosc dzidz? chyba zamowie zaraz.
po szybkiej konsultacji z męzem zaraz zamawiam. jea jea, ale sie ciesze.

nawilzacz najlepiej z zimną mgiełka
nadal nie wiem czy kupic ten lezaczek? mąż przeciwny, ale jak ja moge odebrac radosc dzidz? chyba zamowie zaraz.
po szybkiej konsultacji z męzem zaraz zamawiam. jea jea, ale sie ciesze.
Podziel się: