reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
my mamy dokladnie taki wlasnie,jak na zalaczonym rysunku :-)wprawdzie mala nie lubi wibracji,ale zabawki na palaku to rewelka-gada z nimi ("agu", "aaa", "eee", "agi" i tym podobne :-))

lezaczek mam podobny i to jest fajna rzecz długo służy dopóki dziecko nie zacznie siadać. Ale wibracje są do d... Nie włączałam bo po postu mnie przerażały jakoś... Mimo to warto kupić taki leżaczek :) Dużo lepsza jest opcja bujania!! To wykorzystywałam

Aga

zgred piszesz o leżaczku czy o tej hustawce co ma betka? bo juz nie wiem.
betks to ty jaki masz? ten z linku zgreda czy ten fisher price'a?
pogadam z menżem i moze kupimy ten za 139 bujaczek.

ja mam obie rzeczy,ale na razie korzystamy z bujaczka.poszukaj na allegro nicku "Rodlarz"-on mial najtaniej te gadzety :-)

Wiecie troche Wam zazdroszcze bo ja na raize nie mam potzreby kupowania malemu czegokolwiek ciuszkow ma az nadmiar ( po Igorze po corce szwagra po blizniakach mojej kuzynki i od syna znajomej) zabawek tez sporo po Igorze .
Ma tez klaruzele na ktora sie pokusilismy jak Igi był maly hustawka tez jest (ale taka najzwyklejsza) bo Igor dostał od ciotki. Do tego teraz mamy wziasc od szwagra lezaczek . W sumie fajnie ale czasem brakuje mi tej radosci z kupienia jakies zabawki czy ciuszka
Choc juz widzialam kilka fajnych grzechotek i chyba sie skusze:-):-p Jedyne zostaje mi teraz kupowanie dla Igora niedawno kupilismy mu sandałki bo buty to sie na nim pala:-D

reklama
Do góry