Kluliczek
Babka z laską
Ja dziś w blaszaku pruszkowskim kupiłam kombinezonik. Muszę nad nim ciut popracować, naszyć misia na przetarcie i zobaczyć czy plamka zejdzie, ale jestem baaardzo zadowolona
. Mam z głowy, a kombinezon jest fajny, błękitniutki :-) Ale tam tłum był, choć na likwidacji pałacu książki większy
.
. Mam z głowy, a kombinezon jest fajny, błękitniutki :-) Ale tam tłum był, choć na likwidacji pałacu książki większy
.
Córka jest z marca więc dwa miesiące do przodu niż nasze maluchy. Trzeba na to zwrócić uwagę szczególnie jak kupujemy kombinezon przez internet lub ktoś chce nam zrobić prezent kierując się tylko podanym przez nas rozmiarem bo może się okazać, że kombinezon będzie dobry w maju;-):-)
, chciałam tylko doradzić w sprawie rozmiar i ubioru. też nie wiem jak go ubierać pod te ciepłe rzeczy-na pewno wiem że kupię mu do wózka śpiworek ale bez kożuszka-koleżanka tak poradzila, bo mówi ze zimą dzidziuś jest ciepło ubrany w kombinezonie a jeszcze kożuszek w śpiworku grzeje i jej dzieci były całe mokre na pleckach i główkach w jej śpiworku.
. Dostałam od szwagierki troszkę ciuszków na wyprawkę-strasznie się ucieszyli ze się nam udało. Ale w secondzie widziałam całkiem fajne niektóre tak po 15-20 zł. Tylko faktycznie trzeba się szybko decydować bo teraz wszyscy szukają. Jak masz kupić fajny a nie jesteś pewna to możesz kupić a jak się rozmyślisz to odsprzedać na Allegro;-)