reklama
wiem okropne są sytuacje, gdy nie można kupić dziecku wielu potrzebnych rzeczy :-(. Strasznie to smutne :-(
Fajnie, że fontanna Wam się podoba :-). Choruję na nią od czasu gdy Maciuś był mały ;-)
Fajnie, że fontanna Wam się podoba :-). Choruję na nią od czasu gdy Maciuś był mały ;-)
Noukie
Majowa mama 2007
No właśnie te fundusze:-(, my płacąc za codzienną rehabilitację przepuszczamy takie zabawki, że szok
na ale jak trzeba to trzeba
.
Natko fajna ta fontanna, ja jeszcze nie wiem co kupic na gwiazdkę
na mikołajki zakupione prezenty, zapakowane czekają no ale gwiazdka
sama jeszcze nie wiem
.

Natko fajna ta fontanna, ja jeszcze nie wiem co kupic na gwiazdkę

Gaal
Fanka BB :)
Cieszę się dziewczyny, że tyle co możemy to staramy się kupić zabawki dla naszych dzieci, ale te ceny są straszne i nie wiem, co to będzie w przyszłości ..;(
My z okazji 6mc Zuzi kupiliśmy jej w sobotę krzesełko do karmienia, firmy Chicco za 499, była promocja przedtem kosztowało 599 zł. Jesteśmy strasznie zadowoleni, bo krzesełko ma regulowane poziomy wysokości, pochylenia oparcia i super podnóżek i jest bardzo łatwe w obsłudze.
My z okazji 6mc Zuzi kupiliśmy jej w sobotę krzesełko do karmienia, firmy Chicco za 499, była promocja przedtem kosztowało 599 zł. Jesteśmy strasznie zadowoleni, bo krzesełko ma regulowane poziomy wysokości, pochylenia oparcia i super podnóżek i jest bardzo łatwe w obsłudze.
Żania7
mama kochanych urwisków
gaal śliczne krzesełko, Zuzia pewnie wniebowzięta

Madlen
Fan(ka)
My zakupilismy takie autko jezdzik i zabawke z mlotkiem, dziala na zasadzie ze jak zaswieci sie swiatelko to wtedy uderza sie w ten przycisk i wyskakuje do gory zwierzatko i gra muzyka, olek ma teraz zajecie na jakis czas, jeszcze planuje mu kupic zyrafe z klockami z fisher price a od chrzestnej moze dostanie szczeniaczka-uczniaczja, tanie zabawki z tej firmy sa teraz w auchanie
Żania7
mama kochanych urwisków
Myszko a ja myślałam że zabawki dla Jasia kupujeszMadlen - to poszaleliscie... :-)
Ja poki co czekam na Pana Metke ;-)

reklama
Podziel się: