Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Żaniu super krzesełko :-) Takie smakowiteAż przyjemniej się małej je napewno ;-) I blat tez taki kolorowy? Extra! :-)

ewitko niestety nie wiem jak działa żółw i Kubuś kurcze może masz gdzieś link bo bym sobie go z checią zobaczyła moze bym zamówiła od babci dla wnusi takiego Kubusia na świetaŻaniu super krzesełko, fajnie, że Majeczce się spodobało. Mój też lubi jeść na krzesełku.
A z zakupów zadowolony, ciekawe na jak długo :-)
Właśnie oglądam na Allegro żółwia Tiny Love, a czy on się rusz (kiwa) czy tylko gada? Bo ogladałam ostatnio spiewajacego i gadajacego Kubusia Puchatkarozbawil mnie do łez :-)
Żaniu Kubuś Puchatek taki Interaktywny Kubuś Puchatek - Disney, reklama TV (271375901) - Aukcje internetowe Allegro ale on jest chyba dopiero od 18 miesięcy, ja go widziałam w promocji za 145zł.ewitko niestety nie wiem jak działa żółw i Kubuś kurcze może masz gdzieś link bo bym sobie go z checią zobaczyła moze bym zamówiła od babci dla wnusi takiego Kubusia na świeta