A jaki to jest termometr 7 w1? Ja wczoraj dostałam w prezencie od naszej "starej" niani termometr taki co sie przykłada do czoła i od razu jest wynik. Wygląda super, tylko podaje temperature w Farenheitach wiec musze sie nauczyć przeliczać. 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak ania, petit star zia sie rozklada w przeciwienstwie do zappa:-) ogolnie wozki sa prawie identyczne poza funkcja rozkladania oparcia.Kate - czy ten wózek się rozkłada do spania , bo raczej nie . Ja mam taki ale Quinny zapp wyglada identycznie . Po pierwsze nie jest to wózek dla maluszka nie ma podnóżka no i mój się nie rozkłada . To wózek dla dziecko ok 1.5 roku moim zdaniem . A tak to jest śliczny i maleńki mieści się w torbe i waży 6.5 kg. Ja na tym stelażu woziłam fotelik.
tak ania, petit star zia sie rozklada w przeciwienstwie do zappa:-) ogolnie wozki sa prawie identyczne poza funkcja rozkladania oparcia.