reklama
Ewa - ja też się jakoś nastawiłam na 3w1 nie mam zbytnio miejsca żeby trzymać dwa wózki ze stelażami 
Klajo - ja jeszcze nic nie kupuje, ale przygotowuje sobie listę co i gdzie ewentualnie.
Dziewczyny macie jakąś stronkę w sieci gdzie są porównania fotelików samochodowych w testach?

Klajo - ja jeszcze nic nie kupuje, ale przygotowuje sobie listę co i gdzie ewentualnie.
Dziewczyny macie jakąś stronkę w sieci gdzie są porównania fotelików samochodowych w testach?
agata806
Fan(ka)
Ewa - ja mam fioła na tym punkcie i dlatego fotelik maxi cosi o ile nadal wygrywa w rakingachaniam- ja siedze w domku juz od dwóch lat i nie jest tak źle
agata- wózek fajny, ale cena faktycznie powalająca... ale może to i racja z tym fotelikiem- ja się uparłam na wózek 3in1 i teraz juz sama nie wiem...

Klajo, ja tez uwazam, ze fotelik do samochodu jest waznijeszy niz wozek, po doswiadczeniach z Zuzia wiem, ze dla mnie wozek musi miec duze, pomopowane kola i spora gondole. Szukam wiec uzywanej Emmaljungi, bo na nowke to raczje sie nie szarpniemy.
Dziewczyny z Warszawy polecam sklep Calineczka na Grochowskiej, przy Rondzie Wiatraczna; jest taniej niz w Swiecie dziecka czy na Solidarnosci i spory wybor:-)
Sklep też polecam ale jak chcieliśmy w czerwcu kupić wózek, który miałam już wybrany to nie było już nic. Nie można się sugerować tym co jest na stronach bo wielu rzeczy nie ma w danej chwili - emajlungi były już wszystkie wyprzedane, została tylko biała i do września miało nie być nowych a ja rodziłam w sierpniu

No i w środku jest strasznie ciasno - ale wybór spory i ludzie, którzy go prowadzą znają się na tym co sprzedają

fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe 2007 :: sortowanie wg kryterium ocena
Stronka, mam nadzieję że się otworzy z rankingiem fotelików...
Agata nadal wygrywa:-)
ja sięnastawiłam na zakup fotelika chicco (nie wiem, ale jakoś leży mi ta firma- moze dlatego, że nigdy sie na niej nie zawiodłam) i widzę, że tez jest całkiem nieźle oceniany
to dobrze...
z resztą- julia tez ma fotelik chicco i bardzo jestem z niego zadowolona
a co do maxi cosi- fajny ten wózek, nie??? tylko jaka cena

Zestaw MAXI COSI - MURA 4 + GONDOLA + Cabrio FIX (342761033) - Aukcje internetowe Allegro

z resztą- julia tez ma fotelik chicco i bardzo jestem z niego zadowolona

a co do maxi cosi- fajny ten wózek, nie??? tylko jaka cena

Zestaw MAXI COSI - MURA 4 + GONDOLA + Cabrio FIX (342761033) - Aukcje internetowe Allegro
agata806
Fan(ka)
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe 2007 :: sortowanie wg kryterium ocena
Fajnie, cieszę się

Jak znajdę chwilę to poszukam jeszcze jakiś innych testów

Ja do chicco nie jestem przekonana, mamy łóżeczko turystyczne i rozwaliło się jego składanie - a my byliśmy wtedy w Sopocie i jechaliśmy z częściowo tylko złożonym łóżeczkiem

reklama
Kindersitze 2007 - Einleitung
A to niemiecka stronka. Teraz foteliki z izofixem maja najlepsze noty wiec te z normalnym mocowaniem sa o oczko w dol. Wiec te co mialy w 2005 r wysoka ocene teraz juz takiej nie dostana co nie oznacza ze stracily na bezpieczenstwie same w sobie, poprostu w testach z izofixem slabiej wychodza.
A to niemiecka stronka. Teraz foteliki z izofixem maja najlepsze noty wiec te z normalnym mocowaniem sa o oczko w dol. Wiec te co mialy w 2005 r wysoka ocene teraz juz takiej nie dostana co nie oznacza ze stracily na bezpieczenstwie same w sobie, poprostu w testach z izofixem slabiej wychodza.
Podziel się: