reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Ewa - wózek super a że cena no cóż sam fotelik maxi cosi kosztuje prawie 600zł... podobno dobre są foteliki robione bezaposrednio przez firmy motoryzacyjne ,

No i jeszcze oprócz testów fotelików przestudiujcie testy zderzeniowe swoich autek, bo w sumie co nam po super foteliku jak autko nie lubi wypadków

Agatka - a nie lepiej wybrać sobie wózek w sklepie a potem go zamówić w internecie?? np te dwa sklepy co sa na al. solidarności maja stronki i mozna z nich zamawiać ..

reklama
Ewcia - siedzenie w domu ok, choć ja bardzo lubię swoja pracę ... ale wiem że wszytskiego na raz nie da się robić , no i lubię mieć swój własny zarobiony pieniążek.. J mi na nic nie żałuje i wiem że kasy nam jak narazie nie zabraknie, ale własne to zawsze własne :))

ja sięnastawiłam na zakup fotelika chicco

a co do maxi cosi- fajny ten wózek, nie??? tylko jaka cena:szok::szok:
Zestaw MAXI COSI - MURA 4 + GONDOLA + Cabrio FIX (342761033) - Aukcje internetowe Allegro

.Lenka też miała fotelik chicco ,taki dla maluszków. A wózek cenowa bomba:-D ale taki typowo sportowy,u nas po parku taki królują gdy ktoś ma rolki na nogach i tylko śmigają z tymi wózkami koło nas;-).

.Dla Lenki gdy była mała mielismy taki wózek "no name"(anmar) i to był taki wielofunkcyjny ale juz bym tak nie kupiła,spacerówke kupiliśmy Lence z graco i jest super,do tej pory nam służy i jest leciutka itp. te wielofunkcyjne niestety cieżkie są:no:.

karolcia - moja przyjuaciółka rozwaliła dwa z Graco , ale to podobno zależy na jaka sztuke się trafi.. ona miała poprostu pecha, ale wózeczki teraz robia bardzo ładne

.aniam a w jaki sposób rozwaliła? bo nasz ma już trochę powyginane tylnie kółka ale to nasza wina bo wozimy za ciężkie rzeczy w tym koszyku na zakupy:zawstydzona/y:.

a ja własnie ogladałam kilka wózków graco- i wiecie co, całkiem niezłe:tak::tak: a i ceny fajne:tak: i jak sie okazało- moja koleżanka miała taki i była z niego zadowolona... no ale jest jeszzce trochę czasu na podjęcie decyzji:-)

Ewcia - mi też się podobaja , ale po tym jak widziałam te dwa rozwalone nie mam zaufania do tej firmy.. ale to taki fart a pewnie wiele osób je ma i służą dobrze :)

reklama
Hej dziewczyny,
moja przyjaciółka przerobiła dwa takie wózki za kazdym razem reklamacja w końcu synek wyrósł i oddali kase, więc miała wózek za darmo :-D

Do góry