reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
....Czy macie jakies doswiadczenia z 3kolowcami?
ja mam karina ... calkiem pozytywne ... fakt trzeba sie nauczyc prowadzic np. krawezniku ale to pikus ... po prostu wozek inaczej sie "uklada" ze tak powiem, wyczujesz o co chodzi i luzik ;-) poza tym bez zarzutu ... lekki, skretny, bardzo latwo sie sklada, praktycznie jedna reka!! a po zlozeniu zajmuje niewiele miejsca a do tego nie potrzebuje oparcia (zlozony stoi stabilnie!!)
spacerowka super bo szeroka i mala nawet jako 2,5 latek spokojnie spala prawie plasko i prawie z wyciagnietymi nozkami (leciutko jej wystawaly pietki)
co do gondoli to jeszcze nie mam doswiadczen ale moja kolezanka przewozila swoja niunie - calkiem sobie chwalila !!

któraś z dziewczyn pisała że ma quinny speedy i jest bardzo zadowolona :)) Poszukaj
no wlasnie ja ;-)

Zuzia, od dzisiaj spi na"dorosłym" łóżku, a jej stare już czeka na nowego lokatora, ale robi sie ciasno w domu;-)

no to brawa dla zuzi:):)

u nas spanie w "dorosłym" łóżeczku jeszcze w gre nie wchodzi:no::no: julia strasznie się w nocy wierci... dlatego przeniesiemy ją do łóżeczka turystycznego, które z reszta bardzo lubi:tak::tak: tylko dokupię do niego materacyk...

karina- ja tez nie jestem przekonana do 3-kołowców:no::no: a o tym graco- dobrze, że napisałaś, bo mi tez się podobały...

a ostatnio w zoo zobaczyłam u kobietki wózek coneco- taki LIMITOWANE V3 Coneco gondola + spacer +torba+folia (347488573) - Aukcje internetowe Allegro i strasznie mi sie spodobał:)

Ewa - firma podobno jest dobra , no i cena też super :))musze pokazać mojej przyjaciółki siostrze, bo szuka czegoś właśnie w tej cenie ..

Ja znam dziewczynę co ma Coneco V3 i strasznie jakiś felerny jej się trafił, 3 razy się rozpadł (kółka, stelaż) w ciągu półtora roku. Ale może taki egzemplarz pechowy po prostu, bo tylko jedną znam co ma.
Z wózków różnych Piotrulka rówieśników to dziewczyny dość szybko zmieniały te wielofunkcyjne na takie lekkie parasolki, w sumie najdłużej jeździły Bartatinami i Quinny Buzz, teraz dla takich chodzących to popularne jest Jane Energy (parasolka).
A taki dla niemowlaczka to bym obstawiała dużą gondolę, bo pamiętam że mój jak miał 3 miechy, to w zimę (kombinezon, śpiworek) ledwo się mieścił w gondoli 86 cm. I w sumie błogosławiliśmy że wiosna idzie, bo by w spacerówce musiał jeździć...
Mi się wydaje niegłupie kupić sobie tani wózek, nawet używany - gondolkę i potem jak zacznie być taki siadający zainwestować w lepszą spacerówkę co się rozkłada i jest lekka...

Kasiu Z - popieram Cie w 100% a raczej w 99. Gondolki nie uzywa sie dlugo a pozniej ciezka spacerowka jest problemem. Ja z Gabrysia mialam najpierw wozek Mutsy, z gondoli bylam b zadowolona ( mimo iz nie byla ona zbyt obszerna) ale spacerowka juz mnie denerwowala swoim ciezarem i niezbyt szybkim skladaniem wozka do bagaznika auta. Moje wszystkie znajome, zmienialy szybko wozki z duzymi pompowanymi kolami na dosc lekkie parasolki. Ja kupilam pozniej PegPerego Pliko P3 i uestem mega zadowolona. Nawet zima nie bylo problemu wiec pozbylam sie calkowicie Mutsy. Inaczej chyba gdy sie na codzien jezdzi po nezdrozach.

Mutsy kupilam uzywany na ebayu i odsprzedalam na allegro w tej samej cenie. Takze uzywalam wozka za darmo:-) Jedynie fotelik dokupilam nowy.
Mysle ze gdybym kupila jakis tani polski wozek to raczej wiecej bym na tym stracila ( tu ten 1 % w ktorym sie z Toba pozwole nie zgodzic ;-))

reklama
Ewa, b fajnei wyglad aten wozek, ale moja znajoma miala parsolke Coneco i ona nie byla z niej zadowolona i mi tez sie wydalwa jakas taka tandentna. Nie do konca sie z wami zgodze, ze gondole sie krotko uzytkuje, bo Zet używała jej rowno 6 miesięcy, ale zgadzam sie, ze inwestowanie w nowe b drogie wózki jest lekka przesada, choc ja popełniłam wielki błąd kupując uzywanego Deltima. :-(

Do góry