KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
No to ide kopac, zobacze tez te lozeczko...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam karina ... calkiem pozytywne ... fakt trzeba sie nauczyc prowadzic np. krawezniku ale to pikus ... po prostu wozek inaczej sie "uklada" ze tak powiem, wyczujesz o co chodzi i luzik ;-) poza tym bez zarzutu ... lekki, skretny, bardzo latwo sie sklada, praktycznie jedna reka!! a po zlozeniu zajmuje niewiele miejsca a do tego nie potrzebuje oparcia (zlozony stoi stabilnie!!)....Czy macie jakies doswiadczenia z 3kolowcami?
no wlasnie ja ;-)któraś z dziewczyn pisała że ma quinny speedy i jest bardzo zadowolona) Poszukaj
Zuzia, od dzisiaj spi na"dorosłym" łóżku, a jej stare już czeka na nowego lokatora, ale robi sie ciasno w domu;-)