reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Dzieki kobitki! Zamówię sobie na allegro.
:o Krecinko twój Allanek to kawał chłopa na zdjeciach owszem widać ze jest duży ale nie widać że aż tak ;D
A leżaczek to naprawdę fajna sprawa. Mam Kreciku taki sam jak Ty tylko inne kolory. Tylko jakoś tak mało się buja :)

reklama
Ja kupiłam, ale nie używamy... Na razie na chłodniejsze wieczory zakładam polarkowy komplecik... a kombinezon leży i czeka zimnych dni, mam nadzieję że długo się nie doczeka:-)

Ja ma dwuczęściowy komplecik -kurteczka i spodenki ocieplane ale jak na razie jest cieplutko i ubieram go w dresiki i spodenki dzińsowe i sztruksowe ale mam zamiar kupić mu kombinezon tyle że jest ciepło i szkoda by było gdybym kupiła za mały i niezdążyłby w niego wejść .Dlatego poczekam na chłodne dni

Wczoraj byłam z rodzinką w Arkadii w Warszawie i weszłam do sklepu Chicco...spojrzałam na pajacyki niemowlęce,były przepiekne a cena...129 zł!!!!:szok: :szok: :szok: :sick: Ale to jeszcze nic,kombinezonik na zimę kosztuje jedyne 340 zł!!!!:no: :no: :szok: :szok: :-D :-D :-D SHOCK!!!!!!!!!!

Wiesz co,te chicco to według mnie przereklamowane jest.No bo czym sie różnią takie kombinezony od tego za 150zł przypuśćmy:confused: :baffled:

My się skusiliśmy na śliczny,różowiótki kombinezono-becik własnie w Chicco i po pierwszym praniu-takim jeszcze przed użyciem-z lekka sprała sie aplikacja...Podobno to wada fabryczna;-) ...Zobaczymy jak będzie z tym drugim-właśnie się pierze...

reklama
Ja nie wiem co takiego jest w tych firmówkach ,przecież właściwie płacimy za firmę a produkcja jest najcześćiej chińska .Siostra mi kupiła właśnie taką zabawkę Fishera I zabuliła jak za woły ale chciała mu kupić firmówkę .Ja tak skusiłam się dwa lata temu na kupienie kurtki firmowej córce i po praniu zaczęła się podszewka ściągać i ta kutka straciła cały swój urok a dałąm za nią ponad 100 zł.(wiosenna)

Do góry