reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Moniś,ciuszki są super!

Julinek miał nie lada niespodziankę,chociaż jak myślę bardziej Mamusię ucieszyło,że obie mają takiego super faceta w domu...

Kaja wygląda cudnie na rowerku!I jaka zadowolona!Doskonały zakup!Reamon,mam tylko w związku rowerkirm takie pytanie-jak się prowadzi i czt nadaje się na baaaardzo nierówne i często piaszczyste drogi?Bo właśnie u nas w okolicy takich najwięcej tudzież takich leśnych i zastanawiam się jak takie rowerki radzą sobie z ich pokonywaniem....Bo my dziś oglądaliśmy coś takiego-ma duże,gumowane koła(super) ale bajerów niet:no::no::no:

reklama
WIKI a wiesz ze wczoraj o tym wlasnie pomyslalam....
Myslalam aby zamowic tylko oni je maja z grubej bawelenki - szkoda bo w lecie mała bardzo mi sie poci i szybko trzeba jej zmieniac koszulki aby ja nie zawialo :-(

Kociu sliczny ten rowerek! Znam firme Hauck, mam od nich wozek trojkolowy.
Niestety ten rowerek by nam nie pasował. Ten ktory mamy wzielam z tego wzgledu ze Kaja nie musi nim kierować poki nie zrozumie o co chodzi. Ten kijek z tylu dziala jak kierownica wiec ona sobie siedzi i trzyma łapki na tym zabezpieczeniu przed spadnieciem z siodełka a ja pcham i kieruje. Prowadzi sie rewelacyjnie. Kola sa plastikowe z osłonami piankowimi - wygladaja jak guma. Po asfalcie idzie lekko i cicho, a po piasku bez problemu. Tez mamy rozne drogi dookola i na razie jestem bardzo zadowolona.

cd. Koszt rowerka ktory my mamy w sklepie okolo 140 zl, w sieci nawet 99 zł. Mozliwość demontażu zabezpieczenia dookola siodełka, odsuniecia w tyl lub demonazu podnozkow no i super koszyczek z tylu w ktorym wozimy butle z sokiem i chrubki podczas dalszych spacerow.
Ach sa i bajery - melodyjki na przyciskach... Kaja je uwielbia i gra na "zawołanie"

No właśnie-nie ma połączenia z kierownicą...Można co prawda zablokować przednie koło tak,że nie skręca i sam rowerek jest niesamowicie zwrotny i leciutki ale to chyba nie to samo...I jeszcze jedem jego mały mankament-nie ma podpóre pod przykrótkie jeszcze nóżki...Chyba jedna poszukamy czegoś w typie rowerku Kajuni bo jest superkowy...

Dzięki radom Dominiki no i Kajuni oczywiście;-)zdecydowaliśmy się jednak na coś takiego...Hauck był super ale...nózie Niuni dyndały i nie był tak sterowny...Dyndały...Ale określenie...Od nas Zuzia dostanie jeszcze tylko tort(w tej samej cukierni kupiłam zaproszenia-gotowce więc nie będą tak ładne jak np.Wikuni Moniki)kilka ciuszków(były dziś taaaaaakie wyprzedaże w 5.10.15 i H&M...),pływającego Nemo do kąpieli,malutkiego,grającego laptopa i interaktywną książęczkę.Postanowiliśmy,że plac zabaw poczeka do przyszłego roku...

Kociu, super ten rowerek! i ma dzwoneczek! Mysle ze Zuzia bedzie w 7mym niebie :tak::tak::tak:
No i jakie super prezenty , ten laptopik koniecznie wklej bo sama chcialabym zobaczyc. ;-)

reklama
Ja kupilam malej wreszcie fotelik, wczoraj ja wsadzilam i nie chciala wychodzic!
Kupila rowniez Fisher Price - zyrafe pelna klockow - fajna zabawka interaktyna... ale nie moge cos wklejac zdjec na forum . Czy rowniez macie taki problem?. Nie sa one za duze rozmiarowo. Podobnie z tekstem, jak napisze za duzo to nie przechodzi :(. Moze maja jakis problem z baza danych :-(

Do góry