reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

A my wymyśliliśmy sobie, że w ramach rocznicowego prezentu kupimy kamerę... żeby od pierwszych dni uwieczniać nasze maleństwo bo to naprawdę piękna pamiątka:) dotąd uwazałam ten zakup za zbędny wydatek ale w tych okolicznościach zmieniam zdanie:) może coć doradzicie?

reklama
Z tego co mi wiadomo...to kamerki Sony cieszą sie uznaniem.Najlepiej zainwestujcie w kamerke DVD..bo nie ma pozniej sensu biegac..i przegrywac z kasetek:):)...Pozdrawiam!

...A ja znowu musze sie pochwalic:)ze bylam dzis na zakupach..i nie moglam sie opanowac zeby czegos nie kupic Briankowi:):)...troche tego kupilam:):)... to bodywormerek...w rzeczywiistosci jest zywo niebieski.:)przeuroczy...taki malenki...mam nadzieje ze rozmiar bedzie dobry...na noworodka...podpisany ze na 3.2 kg..ale mysle ze jak dzidzia bylaby troche wieksza to tez sie zmiesci:)dziwną tu rozmiarowke mają:):)

Załączniki

• Picture1.jpg
    Picture1.jpg
    49,8 KB · Wyświetleń: 91
;D:)a tu komplecik:)...mysle ze bedzie ok na lato...ma bardzo cienkie spodenki...i bluzeczke:):)juz sobie w tym wyobrazam mojego malego mezczyzne:):) ;D

Załączniki

• Picture2.jpg
    Picture2.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 94
;D..a to chyba najslodszy mój zakup:)...mini adidasiki..nie moglam sie oprzec:)

Załączniki

• Picture3.jpg
    Picture3.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 94
;D A tak wyglada wszystko razem:):)...na zdjeciu to calkiem duze ubranka sie wydaja,a w rzeczywistosci wszystko jest tak bardzo malenkie..mam nadzieje ze Brianek bedzie mógl tego uzyc chociaz przez pierwszy mies.:)

Załączniki

• Picture4.jpg
    Picture4.jpg
    44,7 KB · Wyświetleń: 95
Iwonko cudowne ubranka takie słodziutkie a buciki naprawdę rozbrajają :laugh:

url=http://www.baby-gaga.com/]
dev195bb___.png
[/url]

reklama
Iwonko widze ze szal zakupowy cie powaznie dopadl!!! Ale jak pozytywnie na ciebie wyplywa, bo takie cudenka wyszukujesz!!!

Do góry