reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

własnie kreciku-na córeczki bedziemy się starały nastepnym razem

hmmm....co do gabki to własnie-cena niewielka a jak suszyc to nie powinno sie tam nic zbierać, dobry pomysł z ta pieluszka na wierzch, zobaczymy pewnie kupię a jakby mały dostał jakiegoś uczulenia to najwyżej wyrzucę, wygoda może byc znaczna

reklama
ja z gąbeczki korzystałam bardzo długo wiec jestem za  :) smoczki też były  ;) nie powiem...potem było cudowanie żeby się oduczyły  ::) ale jakoś się udało  ;D wiec teraz pewnie też kupię  :)

Ja narazie mam 2 smoczki,NUK i silikonowy uspokajający. Też wolę mieć na wszelki wypadek niż potem latać jak napisała Wiola ;) Ten delfinek fajny Elpis ale taki twardy...

ewan,widzę,że juz przygotowana jesteś pod względem kosmetyków aptecznych,ja jeszcze w lesie ::) narazie mam oliwkę i zasypkę - właśnie przyszły 3 paczki od teściowej ze Stanów,każda po 60 kilo,to cała rodzinka została obdarowana,nasz dzidziuś dostał mnóstwo ciuszków i akcesoriów,pozyczyłam aparat ale po weekendzie wkleję troche bo wszystkiego nie da rady ;) No i ja mam tyle nowych pięknych ciuszków ciążowych: 3 bluzeczki i 2 pary spodni,napewno juz nic nie kupię dla siebie,tylko babcia mi 1- ną spodniczkę uszyje bo dzis kupiłam materiał ;) Najsłodsze są ubranka synka w stylu śpioszki i kurtki bejsbolówki no i buciki mokasynki zamszowe i trampeczki ;D Grzebałam w tym wszystkim i sie nacieszyc nie mogłam :)

Olu to do ciebie Swiety Mikolaj w maju przyszedl ! :) Superowo

Kreciku , ja mysle,ze to cale szczescie ze u mnie chlopczyk bo bym ZBANKRUTOWALA na ciuszkach dla malej krolewny !!! Wojtka bratu urodzila sie 7 miesiecy temu coreczka i jej mamusia ja przynajmniej 3x dziennie przebiera w rozne cudne kompleciki z pasujacymi czapeczkami ......... Troche przesadza ale ja na jej miejscu napewno tez bym przesadzala :D

Moja siostra miała tego delfinka i klęła na czym świat stoi ,w końcu kupiła gąbkę .Właśnie przytargała go do mnie że może ja spróbuje ale raczej zostanę przy gąbce ,przynajmniej w wodzie jest ciepła i miękka a delfinek ..... może warto spróbować

Ja jak narazie w zadnym skalpie nie znalazlam normalnej wanienki,,nie mówiąc juz o gąbkowym wkładzie...wszystkie są juz profilowane w środku..z takim progiem zeby malenstwo sie nie zeslizgiwalo..i dziwną podpórką pod głąwke.Wolalabym cos bardziej tradycyjnego..ale jak nie znajde..to trzeba bedzie poeksperymentowac..w koncu nie oplaca mi sie sprowadzac wanienki z Polski:)

reklama
tak sobie myślę, że ten delfinek jest dość wysoki i pewnie wody trzeba więcej nalać bo dzieciątko będzie wystawać za dużo nad wodę i może będzie za zimno, chyba zostane przy pieluchach ewentualnie gąbce

Do góry