reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Widze ze dziewczyny sie rozpisaly a a odwlailam kawal dobrej roboty...niewiem skad wzielam na to sily ale poprasowalam dzis wszystko co bylo mozliwe do prasowania...ubranka ulozone juz w komodzie,zostalo mi jeszcze odswiezyc kocyki no i jutro zakupy...zgodnie z rada jade ogladac lozeczko o wozek i jeszcze pare innych potrezbnych drobiazgow...ale frajda prasowac i skladac takie male cudenka...

reklama
Ja też już jestem po pranku i prasowanku ,wszystko zapakowane do komody czeka teraz namaleństwo .Dostałam parę rzeczy o rozmiarze 56 ,tylko nie wiem czy nie będzie za małe ,bo moje dzieci miały po 59 cm. jak się urodziły .Ale to nic leży wyprane i bedziemy przymierzać jak maleństwo bedzie już w domku :laugh:

Pościel też wyprałam ,poniewaz jednak" zajeżdża " nowością i teraz pięknie pachnie płynem

dziewczynki, a jak segregujecie ubranka-według rozmiaru czy typu, np. koszulki, body, kaftaniki oddzielnie czy może kompletami? ja zupełnie nie mam na to pomysłu :( HELP!

Ja według typu ubranek ,bo jakbym chciała według rozmiaru to raczej niestarczyło by miejsca a juz udostępniłam małemu swoją część komody i szufladę :laugh: :laugh:

ewan,ja poukładam rozmiar 56 oddzielnie i rodzajami,np koszulki razem,śpioszki razem :) tylko,ze ja mam sporo miejsca w swojej szafie i komodzie. Kolorami nie układam.

Ewan mam taki mix kolorów że w szufladzie mam body ,koszulki ,kaftaniki i czapeczki a w szafce podkoszulki ,pajacyki ,śpiochy ,dresiaczki ,bluzy i spodenki i jeszcze ma coś dojechać

no i ja na razie mam sporo miejsca to chyba poukładam rodzajami, raczej mam większośc w rozmmiarze 62 jak na razie

I chyba będe zmuszona udostępnić jescze jedną szufladę ( dobrze że są ogromne) ,bo jak coś dojedzie to trzeba gdzieś to upchnąć a z tego co wiem to mają to być większe rozmiary

reklama
Do góry