reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
A Twoja córcia nie chce w nim lalek wozić bo moja pewnie będzie chciała no i oprócz córci nasz kot bardzo lubi jeździc we wózku tak go przyzwyczaiła Laura więc chyba go tylko szybciutko wypróbuję i schowam go do pudła i rozpakuję jak już bedzie dzidzia bo za dużo chętnych będzie :laugh:

ADA nie ,albo może wyrosła już ,w ogóle jest taka wyrośnięta jak na swój wiek .Lubi czytac książki i wiersze i oczywiście gry na komputerze .
Za to KAMIL nie może się doczekać braciszka i codziennie wozi wózek po pokoju ,a wczoraj odstawił taki numer że zgłupiałam i beczałam ze śmiechu . :laugh: :laugh:Aniu przyniósł sobie taboret z kuchni i chciał wejść do wózka ,bo jak stwierdził chciał go wypróbować .Nie wiem czy wózek by to wytrzymał :laugh: :laugh:

Dziewczynki,moze się orientujecie czy sa w sprzedaży usztywniane przewijaki na łózeczko ale nie w wymiarze 50x70 cm tylko np 50x80 cm? Bo te na 70 pasują na łózeczko standardowe 120x60cm a my mamy takie większe 140x70...wczesniej kupilismy ten mniejszy przewijak i jest za mały :( może uda mi sie wymienić,ale ciekawa jestem czy te większe wogóle produkują...Jeśli coś wiecie to dajcie znać ;)

Buuu...wymieniłam dziś przewijak na taki 50x81 cm i wyobraźcie sobie,że też jest za mały,tzn te nózki od spodu nie zachaczają z jednej strony za zewnętrzną krawędź łóżeczka :mad: Wkurzyłam się,bo większych juz nie ma,ale mój Darus obiecał,że przemontuje te nóżki dalej i będzie ok :) zobaczymy...

reklama
To aż dziwne że 80 nie pasuje do łóżeczka o szerokości 70 ??? Wiesz, że są w sumie trzy podwójne miejsca na śrubki jedno na samej górze i dwa niżej - jednego z nich używa się do łóżeczek o szer, 60 cm a drugiego do szer. 70 cm.??

Do góry