reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Olenko wielkie dzieki za dobre rady ;D jak sobie cokolwiek jeszcze przypomnisz to daj znac :-*

reklama
właśnie Olu-pieluchy tetrowe-wydaje mi się że są wszędzie-tak jak mówisz na wszystko sa potrzebne!

musze wybróbować te z biedronki pieluchy, na razie jade na pampersach, ale tę zmam wrażenie że ciągle się je zmienia-średnio co 3 godziny

o tych pieluszkach z biedronki to nawet mojemu mężowi kolega w pracy mówił ( pomyśleć że moga rozmawiać o pieluszkach ;) )  to chyba faktycznie nie są złe  :) ale podobno są dwa rodzaje..jedne są do niczego a drugie te dobre...no ale ja jeszcze w tym zielona :)

Ja slyszalam ,ze te z biedronki sa super i tez mam na poczatek paczke takich kupiona.To sa pieluszki "DADA "

Ja mam na sam początek kupione Pampersy ale potem też przejdę na DADĘ, bo już od niejednej mamusi słyszałam, że są równie dobre a o połowę tańsze.

Tak jak na foteczkach w nosidełku z misiem czyli w kaftanik,spioszki i czapeczkę,przykrylam go pieluszką.Nie spocił sie a był niesamowity upał.

reklama
Do góry