reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Wlpisku wozeczek naprawde bardzo fajny. pewnie wiekszosc z deltimu ma te funkcje, jak myslicie?
bedziesz mogla polaczyc usypianie maluszka z innymi rzeczami, usiadziesz sobie wygodnie w fotelu, zrelaksujesz sie a noga bedziesz wozeczek bujala ;D

reklama
Elpis,
Gratuluje tylu pieknych zakupow !
Dzidzia nadchodzi wielkimi krokami i dobrze miec jest taki spokoj ducha wiedzac,ze wszystko co najpotrzebniejsze juz sie ma. Przynajmniej jedno zmartwienie z glowy !

Ciesze sie,ze udalo ci sie zaoszczedzic, bo nie dosc ze fajne rzeczy to jeszcze WYSZPERANE :)
Acha no i niezla z ciebie musiala byc aktoreczka w tym sklepie , hahhaha. Wyobrazam sobie jak krecisz nosem z niezadowoleniem ,a w srodku serducho az skacze ze szczescia :)

Madziu, super zakupy!!! A gdzie kupowałaś? Ja na razie zrobiłam małą pauzę jesli chodzi o wydatki i czekam na pensję za maj... mam nadzieję że przyjdzie koło 24... W każdym razie bardzo chciałam wszystko rozłozyć na raty ale jak zwykle mi nie wyszło...no ale mam meble w łazience :-).

A jak wygląda Twój wkład kokosowy w rożku? Bo ja też kupiłam taki rozek z wkładem (na allegro...) ale jakos ten wkład do mnie nie przemawia. Na razie leży na dworze i sie wietrzy, bo tak jakoś dziwnie pachnie...

Dzieki dziewczynki :))

Kaju - masz racje, szopke odstawiałam niezłą, a nogi same chciały mi skakac :)

Nekkar - wkład jest w porzadku, nie ma zadnego zapachu (hmm co prawda mam zapchany nos wiec i tak nic nie czuje, zaraz zapytam Piotrka czy on cos wywęszy :))

Elpis gratuluje zakupków ale fajnie masz juz tyle rzeczy my wciąż jeszcze nie zdecydowaliśmy się na wózek

Elpis-super te Twoje zakupy, ale przyszalałaś! to już psychicznie chyba bezpieczniej jak ma się już trochę rzeczy dla maluszka, nie wpadamy w panikę, że czegoś zabraknie

wklejam link do wózeczka, który kupiłam na allegro na wieś, żeby nie ciągać wózka z domu tylko zostawić na wsi zapasowy i taki, co go można po leśnych drogach prowadzić, jak za taka cenę to ma nawet sporo funckcji i wygląda chyba całkiem w porządku
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=102617275

Ewan wózeczek wygląda w porządku i napewno to duża wygoda jak wszędzie nie trzeba za soba ciągnąc wózka

reklama
Do góry