reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Tak się zastanawiam...po ile sztuk każdego rodzaju ubranek powinnam mieć na rozmiar 56,tak żeby założyć wszystko dzidzi no i też żeby nie zabrakło? Mam np 7 par pajacyków,ale za to mało kaftaników,chyba z 5 rampersów,5 body,śpioszków na szelki też musze dokupić...a jak z tym u was? Chodzi mi o ten najmniejszy rozmiar.

reklama
Tego najmniejszego to nie bedze kupowac wiecej jak 3-4 zestawy, bo nie wiadomo czy nie urodzi sie wiekszy i wtedy ani jednego nie załoze. A zawsze w razie co sie dokupi, bo z 56 to tak czy siak szybko wyrosnie. Skupiam sie na 62-68 :)

A ja mam tylko 7 body...3 pajacyki...kurteczke...spodenki..i bluzeczke..wszystko w rozmiarze na noworodka...wieksze bede kupowac jak juz Brian bedzie:):)

Sorki, że się do Was wtrącam. Pewnie się już nie możecie doczekać?? Dobrze wiem, że zakupy to najlepszy zabijacz czasu przeddzidziusiowego :) Ale tego się potem zbiera... Przecież znana jest zasada, że do dziecka z pustymi rękami się nie idzie :D

Iwona nie smutkój, bo kopniaka od dzidzi dostaniesz :D Pamiętaj, że dziecku się nastrój udziela. A sprawdzonym lekarstwem jest czekolada i dziewczyny z bb- zawsze można na nie liczyć, my na lutówkach przerabiałyśmi smuteczki każdej z nas.

reklama
Mam pytanko do Krakowianek!!!!Gdzie sa fajne sklepy....z ciuszkami i akcesoriami dla malenstwa??????Moja siostra..ktora wlasnie mieszka w Krakowie mnie pyta...bo chce mi zrobic paczke..a zupelnie nie jest w temacie....moze to byc tez w Skawinie...bo mieszka 10 min stamtad!!Dzieki za jakiekolwiek info:):))

Do góry