reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
No Madzienko widze ze nie proznujesz!!! Sliczne ubranka a ta koszulka polo to mnie rozwalila!!!

Ale super ciuszki a ta koszulka polo normalnie jak dla golfisty :laugh:
Udane zakupy naprawdę extra ciuszki.

:) ta koszulka fajnie wyglada z tymi spodenkami w paseczki :) Koniecznie musze do tego dokupić czapkę z daszkiem :) I jakies fajowe buciki :)))

Zgadzam się,CUDEŃKA! Tylko madziu,taką czapeczkę wiązaną pod szyjka kup,bo dla takiego maluszka te czapki z daszkiem nakładane tylko na łepek to nie za bardzo chyba praktyczne...ale jak uważasz ;)

reklama
Ja dzis dokupiłam chusteczki do pupci Nivea,szczotke do butelek i termoopakowanie na butelkę. No i nareszcie proszek Jelp color,bo od poniedziałku ruszam z praniem :)

Do góry