reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Strasznie chciała robić sama zdjęcia tych wszystkich ciuszków ,a najchętniej to wyjeła by wszystkie ,a jak pisałam wcześniej większość to mam body i dopiero będe teraz kupować resztę

reklama
Wiecie co a ja ostatnio zauwazylam ze wole wydac pieniadze na jakis ciuszek lub cos przydatenego dla dzidzi niz dla siebie , siebie prawie nie uwzgledniam:-)

siebie uwzgledniam jedynie pod wzgledem jedzenia:-)))) a przyznam że mam już sporo dla maluszka oprócz kupnego mnóstwo dostałam od tesciowej i szwagierki ale ze swojej strony rowniez, swoją drogą dobra tesciowa to złoto:-)

poisy pisze:
Wiecie co a ja ostatnio zauwazylam ze wole wydac pieniadze na jakis ciuszek lub cos przydatenego dla dzidzi niz dla siebie , siebie prawie nie uwzgledniam:-)

Ja mam to samo tylko cały czas myśle co by tu maleństwu kupić, teraz to chyba będzie normalne tylko dzidzia się liczy

Mam wózek co prawda ma już chyba ze 4 lata ale jakoś wygląda

niestety z jednej wypłaty nie stać mnie narazie na wózek napewno sobie spacerówkę kupię jak dzidzia podrośnie, jak odłożę jakieś pieniążki, mam jeszcze zdjęcie środka wózka które chyba mi się najbardziej z niego podoba

Zgadzam się z Tobą Wiolu nie to jest najważniejsze czy dzidzuś ma nowy wózeczek czy nie jemu i tak jest wszystko jedno byle by miał wygodnie a wózeczek naprawdę widać ze zadbany i na pewno będzie mu się wygodnie jeździło :)
Tasha super że się odezwałaś.Pisz do nas więcej jak możesz

reklama
Do góry