reklama
MaMicurina
Fanka BB :)
bardzo ladne

MaMicurina
ja się zastanawiam co dalej w kolejności kompletować...kocyki mam,rozek bedzie dziś...może za laktator i nianie sie wezmę?
jopal
co do laktatora ja miałam po siostrze avent ręczny był całkiem dobry, ale jak pojawiły się problemy z laktacją zainwestowałam w elektryczny medeli ( w sumie niewiele droższy od aventu) i był rewelacyjny podratował mi laktację na 6 miesiecy trochę dziwne uczucie jak odciągał pokarm bo nieco hałaśliwy ale się przyzwyczaiłam a efekty super. Wart swojej ceny jak ktoś ma kaske to lepiej ją wydać raz a porządnie.
Tricia fajniutkie ciuszki, takie jak ja lubię kolorowe 
Mini ja też kupiłam medele elektryczną, czytałam wiele opinii na forach i jeżeli chodzi o laktatory elektr. ten model polecano najbardziej. Ja się uparłam na elektryczny, bo widziałam jak moje koleżanki męczyły się ręcznymi. Fakt, że pewnie miały mało pokarmu, no ale ja i tak postawiłam na swoim
Mini ja też kupiłam medele elektryczną, czytałam wiele opinii na forach i jeżeli chodzi o laktatory elektr. ten model polecano najbardziej. Ja się uparłam na elektryczny, bo widziałam jak moje koleżanki męczyły się ręcznymi. Fakt, że pewnie miały mało pokarmu, no ale ja i tak postawiłam na swoim
reklama
Podziel się: