Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja sie tylko zastanawiam czy jest sens wywalac tyle kasy na laktator?Tzn chodzi mi o to ze mozna kupic tanszy i co bedzie gorszy w uzytku?
pinula bardzo fajny ten wozek-chyba jako pierwsza z nas kupilas super
Ja wczoraj zahaczyłam o temat z sąsiadką - dokładnie to samo powiedziała, że np. avent strasznie drogi w porównaniu do innych i niekoniecznie gorszych. Że przydać sie może owszem, bo zapewne nie da się uniknąć prędzej czy później jakiegoś zastoju pokarmu i wtedy jest błogosławieństwem. Ale na razie żadnych szczegółów co do firmy, ręcznego czy elektrycznego - tylko taka ogólna informacja.
Ja tam na razie zostawiam sobie jeszcze czas na takie sprawy. A jak juz zacznę myśleć, to znając mnie, będzie błyskawiczna decyzja.
Ja sie tylko zastanawiam czy jest sens wywalac tyle kasy na laktator?Tzn chodzi mi o to ze mozna kupic tanszy i co bedzie gorszy w uzytku?
ale tylko dlatego, ze byla duzzzza przecena na niego, zobaczymy jak sie sprawdzi i czy sie przyda;-)
zbliżają się Święta - więc z wypłaty pewnie nie odłożę w tym mc, także czekam na ten ZUS jak na zbawienie, taka dodatkowa kaska tylko dla mnie
no i dla maleństwa i pewnie Jagodzie się co nieco skapnie