reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
kindzia ja łóżeczko to kupiłam drugie takie samo jak dla starszego takie co na mlodzieżowe potem sie przerabia, już kiedyś je pokazywałam kompakt_klups_s.jpg
a do naszej sypialni mam turystyczne, bo to jest mocno duże 80x180 i ciężkie do przestawiania ale za to bardzo praktyczne.

Atan a Ty jeszcze szalejesz zakupowo? A myslałam, że dawno pokupowane wszystko ;-)

Jopal my tez kupilismy ten leżaczek i podczas pierwszej kąpieli Dobrusi wylądował w smieciach :rofl2: mała tak pokracznie w tym leżała, zjeżdżała, że juz bardziej bezpieczna była w rękach M :sorry:

u nas z kapiela w ogóle akcja była, bo wszystkie niemowlaczki w rodzinie na początku teściowa kąpała, a my sie wyłamaliśmy i kąpał M - ja raptem ze 2-3 razy kąpałam, a teraz mam stresa jak ja sobie z kąpiela niemowlaczka w szpitalu poradzę - będą sie tam chyba patrzeć jak na dziwoląga - drugie dziecko a ja kapac nie umiem :zawstydzona/y::sorry:

atomowka - i super ja te z kevinem mialam lozeczko turystyczne z graco i chwale sobie :tak: sklada sie , oszczednosc miejsca itd. ja jestem za; teraz mam drewniane ( bo maz chcial ) ale turystyzne tez upilam bo lato idzie a ogrod duzy :) niech sie robaczek dotlenia :)

ata - te ieluchy z misiem mnie zagiley-TEZ CHCE TAKIE! sliczne :tak::tak::tak: szkoda ze tu nie mozna akich kupic :no: - i ten misio do kapieli mi sie bardzo podoba tez rozwazalam ale znalazlam tylko zolte a maz stwierdzil ze bedzie kluche trzymal do kapieli :) zobaczymy czy sie sprawdzi , jak nie to dokupie :)
mezulek wybral i to jest piesek ;-) nie mis ;-) no szkoda ze u ciebie niema takich..

mata a no wiesz wszystko nigdy nie wiadomo czy kupione ;-) reszta wyjdzie w praniu ;-) a to uznalam ze trzeba jednak dokupic bo jednak chce ;-) miec wiecej pieluch by co chwile nie prac ;-)

Mata mamy ewidenty przypadek tego, że to co służy jednemu nie musi służyć drugiemu, najważniejsze żeby każdy znalazł swój złoty środek. Ja nie wyobrażam sobie kąpieli bez tego, a mój mąż małego zaczął kąpać dopiero jak ja byłam w 6 miesiącu ciąży i nie bardzo mogłam go już dzwigac do wanny i spowrotem chociaż najczesciej i tak wkładał mi go do wanny a kąpałam juz ja:-D A leżaczka używałam przez jakies 4 miesiące az mały go nie przerósł

reklama
jopal zrob fotke tego łozeczka na zywo, oki? a starszak to śpi w na tej dolnej czesci?
te dolne łozko ma jakies oparcia? od jakiego wieku jest?

Do góry