reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Kindzia dolne łózko nie ma oparć, planowaliśmy dokupić ale nasz na razie śpi na dolnym z wyjętymi szczebelkami (nie ma jeszcze 2 lat i wygodniej mi żeby tak spał niż pilnowac żeby nie spadł) ono w tej wersji i tak jest większe jak zwykłe bo ma 80x120 wiec mały nawet w poprzek nie raz śpi straszna wiercipięta z niego. Potem się ściąga komode (nóżki mam oddzielnie schowane) i boczne szczeble i jest normalne łóżeczko a takie barierki nie są drogie nawet jak pytałam to stolarz by nam dorobił za 3o zł więc luz. Ale myśle, że Rysiu to spokojnie pośpi do 3 lat w takiej wersji tylko bez szczebelek.
Zdjęcie zrobiłam, zdemontowane jest tylko pięterko to dla niemowlaka. DSC00313.jpg
Liche bo zrobione na szybko telefonem.

Ostatnia edycja:
reklama
jopal bardzo fajne to lozeczko
My tez mielismy kupic turystyczne bo w wakacje wybieram sie do pl , ale moja mama wlasnie dostala drewniane lozeczko z mozliwoscia przerobienia do 6 lat wiec mam z glowy:) chyba ze do 2 babci ale moze sie cos wymysli o tego czasu

tunia ceny obłędne - to za naszą pościel płacę mniej, a byle jakiej nie biorę ;-)

jopal łożeczko "na żywo" to i klimacik jest ;-) Kubusiowy, jak widzę :-)

Vill kubusiowy nastrój to był mamusi wymysł ale synek ma już swoje zdanie i pomału wszystko przerabiane na carsy no cóż dzieci mają swoje widzimisię. Te wszystkie małe naklejki to już z autami a ile radości było jak z tatą naklejał i potem wszystkim się chwalił jakie ma pikne nalepki. No i pościel też już wymieniona na autową. A kocyki z Kubusiem dla młodszego odłożone.

jopal- no tak póki dzieci malutkie to wszystko wg naszego gustu, a potem mają już swoje zdanie i trzeba to uszanować ;p hehe a to łóżeczko bardzo fajne i super funkcjonalne :)

jopal - lozeczko czad, swietny patent z tymi szafeczkami z boku i podlozeczkiem - bardzo mi sie podoba , funkcjonalne - super
a chlopcy ak juz maja ze lubia zmieniac u nas bylo podobnie z Kevinem , na poczatku kubus, pozniej maly podrosl i thomas byl na czasie i zmiana mebli ,poscieli, obrazkow , lozka itd. na tomasowe, teraz " mamo tomek jest dla malych chlopcow " i co bylo robic... ma pokoj z BEN 10 :-D

jopal pomysłowo to zrobione
i ten przewijak tak funkcjonalnie i te komody podrecznie
tylko szkoda ze te łozeczko na dole jest bez oparcia..
bo fakt
te szczebelkowe szersze bo ma 80 a normalne maja 60 cm ale długosc jednak ta sama bo 120..
a dzieciak rosnie w długosc nie w szerz i tak te 120cm starczy do 2,5 max 3 lat jak drobny dzieciaczek i co dalej
?
bez barierek nie położysz na dole bo zleci? trza dorabiać.. w sumie niewielki koszt ale trza sie za to zabrac i poszukac stolarza..
i na wymiar robic..nie pomysleli o tym ...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny nie mogłam sie opanować kupiłam lezaczek- bujaczek z chicco ;) jak go zobaczyłam nie mogłam przejść obojętnie , co prawda mamy tez huśtawke ale lezaczek tez sie przyda, mniejszy poreczniejszy i ma kilka poziomów siedzenia wiec jak malenstwo podrosnie to będzie siedzieć sobie , nawet do karmienia zanim nie będzie na tyle stabilny zeby zasiąść w krzeselku do karmienia
Wyglada tak :

reklama
Do góry