reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Potwierdzam, w Polsce też zaleca się używanie chusteczek nawilżanych jedynie wyjątkowo, w sytuacji gdy nie ma innej możliwości umycia dziecka

W szpitalu gdzie chciałabym rodzić muszę mieć własne chusteczki:tak:, od początku a nie w wyjątkowych sytuacjach.

Ja wypusciłam sie z mama na zakupy i owocem tego jest dywanik ( taki własciwie chodniczek ) dla małego do jego pokoiku ( dywanu do salonu nie udalo mi sie kupić :dry:). Bardzo mi sie podoba musze przyznać i jakos ciowo tez jest dobry :tak::-)

Dywanik super!!! Widzę, że mamy podobny gust :tak:

reklama
A to moje dzisiejsze zakupy :-D

Bodziaczki
img9852.jpg

Pajacyk
img9860.jpg

Kocyk
img9854.th.jpg

Spodnie

img9856.jpg

img9857.jpg

img9858.jpg

img9859.jpg

Bluzeczka
img9861.jpg

Bluza
img9862.jpg

I bluzeczka dla corci :-)
img9863.jpg

Dywanik super!!! Widzę, że mamy podobny gust :tak:

Kto by powiedział, że Warszawianka z Poznanianka moga się dogadać ;-):-D Cieszę się, że Ci sie podoba:-)
Dywanik wpadł mi w oko od razu. Zdjęcie dokładnie kolorków nie oddaje, ale wierzcie mi na słow, że sa fajowe. Tak jak obiecywałam jak tylko pokoik będzie urządzony fotki powklejam na zamknietym :-)

Jeszcze Wam pokażę jakiego zajączka kupiłam jako pierwszą maskotke dla maleństwa :-) Taki jest malutki i słodziutki i będzie mi sie kojażył z dobrymi wiadomościami z dzisiejszego dnia :-)
Zobacz załącznik 122707

Ostatnia edycja:
Jeszcze Wam pokażę jakiego zajączka kupiłam jako pierwszą maskotke dla maleństwa :-) Taki jest malutki i słodziutki i będzie mi sie kojażył z dobrymi wiadomościami z dzisiejszego dnia :-)

Słodziak :tak:

A dlaczego miałybyśmy się nie dogadać? Ja nie mam manii prześladowczej :-) chociaż wiem że to się zdarza :szok:

A ja znowu czekam na przeklęty ZUS :dry:
Jak przyjdzie, to zaszaleję :-) Zakupy ruszą na maksa!
Bo pewnie dziś już listonosz nie przyjdzie, czyli może w przyszłym tygodniu dostanę kasę. A w przyszłym tygodniu będą już meble do sypialni i pewnie łóżeczko, w związku z czym wreszcie będę miała miejsce na rzeczy Maluszka :-):-):-)

reklama
Do góry