reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Mój syneczek ma tylko mate edukacyjna, ktora dostał na chrzcinach, lezaczek i pełno grzechotek i gryzaczków. Jak narazie zaciekawiony jest mata edukacyjna i swoja pieluszka a gryzaczki jak sie wsadzi to moze byc.

reklama
Mój syneczek ma tylko mate edukacyjna, ktora dostał na chrzcinach, lezaczek i pełno grzechotek i gryzaczków. Jak narazie zaciekawiony jest mata edukacyjna i swoja pieluszka a gryzaczki jak sie wsadzi to moze byc.
:-):-)U mnie jest tak samo:tak:
Jeżeli chodzi o temat zabawek to jestem totalnie zagubiona, nie wiem co się przyda, a co za kilka dni pojdzie w odstawke:confused:

Moj maly jest zainteresowany wszystkim, zwlaszcza jak zwiedza mieszkanko na lapkam mamy.;-) Rano bawi sie, a potem ucina sobie drzemke na macie, pozniej, kiedy ja gotuje siedzi sobie w lezaczku w kuchni i obserwuje, tylko musze caly czas do niego mowic, opowiadam, co robie. W lozeczku ma karuzele i ostatnio zainstalowalam mu na probe projektor, ale jeszcze nie bardzo kuma o co z nim chodzi.;-) A tak poza tym, to uwielbia swoje raczki i pieluszke.:-D:-D:-D Za 4 tyg. lecimy do Polski i kupilam mu dzis tego slonika, o ktorym kiedys pisalyscie, zeby go czyms zajac w samolocie i chce tez kupic szczeniaczka uczniaczka, ale polska wersje, bo jest boski, kiedys bawilam sie nim z synkiem przyjaciloki, ale oboje mielismy radoche.:-D

Chyba mnie ominął temat słonika i szczeniaka:(
Ja kupiłam ostatnio Zosi taką kwadratową piłkę i to był strzał w dziesiątkę. Najchętniej by się z nia nie rozstawała. Dzisiaj w nocy zamiast co 2 godziny obudziła się o 3 a potem o 8 WE WŁASNYM ŁÓŻECZKU:-):-):-)Bawiła się ta piłką właśnie, a mnie obudził jej chichot- co za pocieszne dziecko:-) Piłka ważniejsza niz poproszenie mamy o cyca;-)

Piłka ważniejsza niz poproszenie mamy o cyca;-)
No niestety, u nas też zabawa zaczyna być ważniejsza. Jurand zaczął robić sobie 5 godzinne przerwy między jedzeniami. Ja Jurandowi kupiłam wczoraj pluszaki na allegro używane. Zaczął się bawić z pieskiem, którego ma w domu, ale on ma włosy i zaczął je wyrywać. Więc szukałam takich bez włosów. A nie wiem ile będzie się tym bawił, więc kupiłam używane.

Maciek tez jak sie budzi to najpierw sie bawi i nie placze za jedzeniem ;-) ale ja mam tak wyczulony sluch ze od razu slysze jak sie wierci w łóżku :-D Zreszta mamy stala pore wstawania o 5, a potem krotka drzemka do 6-6.30 i znow zabawa :sorry:

Ostatnio z mezem doszliwmy do wniosku ze nie mamy co Mackowi kupowac oprucz pieluch :-D ciagle dostaje jakies zabawki i ubranka.... Kupilam mu spioszki na dzien dziecka - choc tyle niech ma od rodzicow :-D
Co do zabawek edukacyjnych na razie nie kupuje- zobacze moze na chrzciny dostaniemy, a jesli to to wtedy pomysle. Na razie Maciek swietnie bawi sie rzeczami w otoczeniu i najbardziej lubi kontakt z innymi osobami. Jak go zostawie samego przy pozytywce to sam sie pobawi z 10-20min i koniec - juz wola zeby do niego przyjsc :tak:

Wczoraj po raz pierwszy przegladalam z nim kolorowa gazetke ;-) byl zachwycony obrazkami :tak: nie chcial puscic jej z reki :-D

oj problem z tymi zabawkami:-p:-) kacperek na dzień dziecka dostał od dziadków prezent a Cypuś pieniądze żeby mu cos kupić i co ja mam mu kupić?:baffled::baffled: ciuchów ma pełno

oj problem z tymi zabawkami:-p:-) kacperek na dzień dziecka dostał od dziadków prezent a Cypuś pieniądze żeby mu cos kupić i co ja mam mu kupić?:baffled::baffled: ciuchów ma pełno

ja mam fajne skarpeteczki kolorowe ...na koncu maja piszczalke i grzechotke ..oraz smieszne buzki ...super sprawa :tak:..Kajka caly czas wierzga nogami ,aby sie cos dzialo z tajemniczymi skarpeteczkami :-D:-D:-D
A niedlugo pewnie wezmie noge do buzi i dopiero bedzie frajda

o znalazlam je........
Playskool Skarpetki - Grzechotki 08498 - Grzechotki, gryzaki - Playskool Skarpetki - Grzechotki 08498 - Grzechotki, gryzaki - Agito.pl - największy polski sklep internetowy

reklama
Do góry