reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Lajfik, ja mam taki zwykły Canpola, kosztował jakieś 45 zł, zwykły z taką pompką, ale nic nie przecieka. Może jakiś trefny Ci się trafił.

reklama
Dziewczyny czy macie sprawdzony jakis dobry laktator reczny ?
Pozyczylam od kuzynki z Canpola ...i wszystko leci dolem , a po za tym slabo sciaga ...:baffled:
Chcialabym Kai podac kaszke ryzowa z moim mleczkiem ..a recznie nie chce mi sie sciagac :-p

Kupilam fajne lyzeczki ...
Ta malutka jest boska !
Sa dwie sylikonowe i jedna plastikowa ...dla mnie bomba bo sa dlugie i fajnie sie je trzyma
Canpol babies - akcesoria dla niemowląt - Łyżeczki zmieniające kolor - 3 szt.

też mam te łyżeczki i mała ładnie herbatkę pije mam nadzieję że będzie jadła też :) ]
laktator mam z aventu świetnie ściąga i nic nie przecieka, też będę do kaszki moje mleko ścuiągać

jezeli sie zastanawiasz miedzy tymi dwoma co podalas linki to ja bym wybrala ten pierwszy bo cena mniejsza no i jest lzejszy. a tak to dla mnie wygladaja prawie tak samo.
a nie myslalas juz nad calkiem lzejsza spacerowka??? ja przy zuzi tez zminilam duzy wozek na spacerowke i tez wazyla ok 10kg i skladala sie na pol ale po kilku miesiacach jednak dokupilam jeszcze spacerowke parasolke i chwalilam ja jeszcze bardziej niz poprzednia.

ja miałam ręczny aventu i był super. później kupiłam mini electric Medeli i bardzo go polecam - kosztuje 220zł (wiec dużo mniej niż np. Avent) i uzywałam go przez 3 m-ce, wiec udało mi sie sprzedac go jeszcze na gwarancji na allegro w 20 minut! za 150zl

lajfiku ja uzywalam laktatora aventu i z czystym sumieniem moge ci go polecic:tak:

ewelinka na twoim miejscu wybralabym ta pierwsza spacerowke,wedlug mnie jest ladiejsza i tansza;-)A My kupilismy Gracjankowi taka

Załączniki

• IMG_1718.jpg
    IMG_1718.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 72
ewelinka-zdecydowanie ten pierwszy, odrazu porównałam jakość ram i koła, to jest najważniejsze, jak tylko zerkłam to ten pierwszy wzbudził we mnie większe zaufanie, tak jak napisałamm rama bardziej stabilna i ładniejsza, koła zdecydowanie lepsze [ mam na myśli przedewszystkim przednie], no i oparcie, nie jestem pewna czy obydwa oparcia rozkładają się do pozycji kompletnie leżącej, zdecydowanie pierwszy :tak::tak::tak:

reklama
Do góry