reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
Dziewczyny, bardzo fajne te pokoiki dla maluszkow :tak: my na razie dzielimy sypialnie z malym wiec nic nie wymysle oprucz jakis naklejek obok lozeczka zeby mial fajny widok jak w nim lezy :tak:
no a jak juz rodzielimy sypialnie i z mezem przeniesiemy sie do duzego pokoju to chyba synek bedzie juz na tyle duzy ze sam bedzie w stanie wybrac co by chcial miec na scianach. Zaproponuje mu pewnie jakies zwierzaczki tak jak u larkii, jednak jak bedzie chcial wybrac jakies roboty, albo samochody to sie zgodze ;-) Najwazniejsze aby dobrze sie czul w swoim pokoju

mamaflavii moja mama z kolei sugeruje, że obrazki lepsze :rofl2:
larkaa twoja teściowa po raz kolejny pokazała, że sama jest wstrętna :sorry: mi się bardzo podoba, zresztą już ci pisałam ;-) Ja teraz myślę jakie meble kupić Zuzi, albo jak przerobić te które już mam.
nifii to ile lat ty chcesz z maym w jednym pokoju mieszkać :szok:
jolek że też ja nie mam takiej rodziny...

a ja kupiłam ten pierwszy wózeczek..tak jak radziłyście..dziś pierwszy raz Blanka była w nim na spacerku..całkiem ok jest...tylko mi wygodniej było ją wozić w gondoli..teraz tak daleko muszę do niej sięgać:rofl2: no ale leciutki bez porównania no i na płasko się rozkłada:):tak: a więc zakup ok:)

ewelinka no rozumiem o czym mówisz - ja też wolałam gondolę. W tej spacerówce to Zuzia robi więcej hałasu niż to warte. Cały czas na spacerze się wierci i mimo, że widzi dużo, to non stop chce więcej :crazy:
ana fajne, a ta rączka to właściwie nie wiadomo do czego, widywałam takie raczej przy rowerkach. To ten pchacz?

reklama
Kurde sama nie wiem chyba po to zeby dziecko posterowac:confused2: bo raczej samo nie bedzie pchalo bo sie przewroci ale zamiast konika na biegunacj ciuchcia na biegunach:-D a czy chodzic w tym bedzie mysle ze najwyzej chywilke :tak:

Do góry